Seymamemektar Aleyna_88 ay kesinlikle son dakika saatlerce sancı çekip dahi değişebilir birşeyler en önemlisi sağlıkla ve hayırla gelmesi bebişin ama ben içim rahat olsun elimden geleni yapayım gerisini akışa bırakayım istiyorum. şu an bile çok baskı hissediyorum biraz koşturmacam artınca bastırıyo yanma hissediyorum rahim ağzında vajinada. doktor başıyla baskı yapıyor dedi yorma kendini dedi daha haftam erken olduğundan ama 36yı bi tamamlayayım sonrasında ne yanma ne yorgunluk umursamadan hareket edeceğim inşallah zaten 3.5yaşında oğlum var oturmak mümkün değil de😅 yazdığın herşeyi not aldım canım hepsini yapacağım çok çok teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün meleğin 🥰🥰
FatimaN22 Elifgokce Elifgokce olan oldu bi kere artik neyapabilirim ki. Azərbaycanda yasiyorum burda ssvd doktoru bulmak o kadar zorki hic yok degil tabi bulunur ama o kadar pahaliki. Ben bide koyde kaliyorum oyle doktorlar Bakıda oluyor nasil gieyim ki yanina 6 saatlil yolu her ay dogum baslasa nasil gideyim en az 15 gün onceden gidip Bakıda kalmam gerek en az 2 yil beklemem gerek falan zor yani
QBuse1123 Aleyna_88 rica ederim ben adanadayin yakın bir yet olsaydı gelmeyi çok istedim doktorunuza ya çok sevindim gerçekten 🥹🌼
Aleyna_88 elmaelmaelma ben en son muayeneye 800 vermiştim. Doğum ücreti de doktorum kendi kliniği olduğu için hastane parasını ayrı doktor parasını ayrı verdim. Doktor ücreti 10.000 hastane de sanırım 9 küsür almıştı
elmaelmaelma Aleyna_88 anladım, teşekkürler. Peki hastaneden de memnun kaldınız mı? Bazen doktor çok iyi olsa da hastane insanı pişman ediyor, hem muayene için gittiğimiz süreçte hem de doğum sonrasında.
Baysalcennet Aleyna_88 Hayırlı olsun bebişiniz bende ilk çocuk 2018 de bucada aldım oğlumu şimdi kızıöa gebeğim 22 haftalık ve bende normal doğum çok istiyorum ama doktoruö desteklemiyor o zamanlar korkmuştum çatımla alakalı bişey denmişti başka doktora gitmiştim Doğu’nun bir iki yıl sonra falan alttan muayene olmuştum sen nasıl doğum yaptı dedi sezaryan dedim neden dedi olmuyor muş dedim hayır gayet müsait dedi çok şaşırdıö şimdi de üzerinden baya zaman geçti ama bakalım
Aleyna_88 Baysalcennet bence herşey Doktor’un bebeğin ve sesinle aranda yapabilirsin gerçekten istemem kafaya koyman gerek
Aleyna_88 elmaelmaelma hastaneye pek alakam yoktu doğrusu hep doktorumla muhattaptım. İlk doğumumu da o hastanede yapmıştım ama inanılmaz kötü ayrılmıştım hastaneden. Bunda Doktor’um mükemmeldi ve çok mutlu bir hikayeyle ayrıldım yani hastanenin pek bi önemi yok