Bebismgeliyorr Kızlar sizce mide yanmasıyla çocuğun saçlı doğmasının Bi ilgisi var mı cidden😀 midem yanıyor ne zaman desem etraftakiler çocuğun saçlı olacak diyorlar hurafelere inanmam ama diğer hurafeler hep tuttu bende🤷♀️
Pinklove Bebismgeliyorr Yani benim midem pek yanmadı hamilelikte ama bebeğim de öyle aman aman bir saçı yok saçları seyrek😬😂
Myrtle Bebismgeliyorr doktora sordum sac ne zaman cikiyor diye 26dan sonra cikiyor demisti 😀. 26dan sonra cikacak saçın bulantisi erken olur mu onu anlamadim 😀. Benimde cok bulanip yanar midem bakalim ☺️
persefoni Bebismgeliyorr inanmıyorum büyüdükçe mideye diğer organlara baskı yapıyor o yüzden reflü ortaya çıkıyor saçının orda işi ne zaten😂😂😂
Greenleaf Bebismgeliyorr bu tam olarak hurafe değilmiş aslında, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabında yazıyor hurafe olmadığı aynı hormonun sebep olmasından dolayı alakalıymış diye hatılıyorum 😇
Alya455 Myrtle benim kızlarından hiç midyem bulanmadi 3 üçte hamilelik 16 haftalık miydem acayip bulanıyor kusuyorum karnım top gibi çayı çok sevdiğim halde nefret etim
Kdjhjhhj Bebismgeliyorr oğlumda mide yanmasi hiç yaşamadim ama şuan kizima hamileyim mide yanmasindan bitik haldeyim görücez bakalim😂
AdaKaranfili Bebismgeliyorr ilkinde sadece son günlerde yanma oldu.ikincide son ayda. Her iki kiziminda saçı vardı. Ama çok fazla değil.
Nesoruyon Bence doğru deil benim oğlum küt saçlı doğdu ve asla mide yanması yaşamadım iki kızım bildigin keldi ikisinde de ilk haftalardan doğuma kadar midem yandı sürekli rahatsız oldum
persefoni Bebismgeliyorr doğru bir umut burda ne hurafeler yazılıyor 😂 ama şimdi saçı olmasa da çıkar sonra🥰🥰
tugcesakzci Bebismgeliyorr hurafelere inanmam fakat aşırı derecede midem yanı 30. Haftadan sonra şurup vs çok fayda etmedi.. Oğlum doğdu ve inanılmaz saçlı 😂😂