Guler_2 Bsrayby ben regleden 2 hafta once de yapdim ama cikmadi cook silik cikdi. Dikkatle bakarken gozukuyordu cizgi ama bazen də gorunmuyor du daha sonra 1 gün kalan həmən cikdi
Cnserdm Guler_2 bendeee çıktı. Yarın bat günüm.. Bugün yaptım ama negatif çıktı. Sol kasığımda batma var gögüslerim şiş ve acıyor. Bir de bugün bildiğiniz tansiyonum düştü.. Yarın tekrar deneyeceğim 🥹🤲
Bsrayby Guler_2 yok ama ağrı var bazen damarları çıkıyo bu ara, fazla gazım var ki bi de çok aşırı yiyorum hep açım bilmiyorum niye
Gizem9688 Bsrayby ben 11 haftalik hamileyim gogus ucu renk degisimi olmadi hic. Normalde de cok acik renktir hala cok acik renk. Beyaz tenli olmamla alakasi var mi bilmiyorum tabiki. Bence gebeligin en belirgin ilk belirtisi gaz 😂
1prensesannesi__ Bsrayby ilk belirtim halsizlikti ellerim buz kesip suratim ates atiyodu hasta gibi hissediyodum kendimi catlamadan sonraki 10. Gun test yaptim gozle zor gorunur bi cizgiydi ertesi gun daha net oldu 71 cikti sonra daha da net oldu 😍😍
Pinkpinkpink Bsrayby reglime 1 hafta kala sürekli öğlen uyumaya başladım sürekli uyumak istiyordum öyle anladım birşeyler olduğunu🙈 Şimdi 33+4teyiz🩷👶🏼
Bzo Bsrayby merhabalar bende 2. Bebeği istiyordum bir kızım var 10 yaşında . Reglime 3 gün var ve inanılmaz bel ve kaşık ağrıları göğüs hassasiyeti yaşıyordum bugün öylesine test yaptım ve silik çizgi gördüm Umarım herşey yolunda ve hamileyimdir
irem251017- adet olacağım gün çok mide bulantısı yaşadım havalardandır diyip acile gidip serum yedim kan aldılar betaya bakmışlar değerim 1200 çıkmıştı ve gebe olduğumu öğrendim. Şuan 19+2 haftalığız 👶🏻
Ars2223 Bsrayby uyku hali vardı sürekli normalde gündüz uyuyan biri değilimdir göğüsümde hassasiyet vardı reglime 5 gün kala test yaptım silik çıktı tabi bu döllenmeye göre değişir
Hayat31 Sivas’a köye gittiğinde 1buyuk dilim peyniri aldım elime bütün köyü elimde peynirle dolaştım yedikce yedim ondan anladım 😂bide yolda arabadayken sert kahve içmeyi seviyorum. İçtim midem bulandı ikinci belirtimdi.
Esratufan hamido bndw yeni öğrendim yüzümde sivilce çktı adet olcam sandm ama hamile oldğumu öğrendm tek belrtm oydu
hamido Esratufan henüz 6 gün var test yapsam çıkar mı bilmiyorum iştahım çok arttı 9 aydır istiyoruz 3 yıllık evliyiz 2 yıl korunduk umarım bu ay olmam Regl :(
Esratufan hamido bnce bekleyn ben adet günüm 4 gn gecmce erken gebelk testi yaptım yok gibi çktı kandada düşük şktı stres yapmayın bekleyn ve güzel düşünün
Aksel27 Bsrayby 5 subatta verdım kan 1.35 cıktı 7 subatta verdım kan bugun cıkmıs 2.0 yukselırmı kımuasalmı yarın yine kan vercem
Siyah_inci Bsrayby reglimde düzensizlik olduğu için çok önemsemedim 🤣 genelde gecikmesi oluyordu ve test yaptığımda negatif sonuç alıyordum ama bu kez farklıydı göğüslerimde hassasiyetim artmıştı sonra evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı doktora gittiğimde 6 haftalık hamileydim 😊
O24o Bsrayby ilk iki gebeligimde nisanim geldi damla damla sonra içime şüphe düştü sağlık ocağından kan tahlili verdim pozitif çıktı