Ipekulas Bsrayby normalde hiç kasık ağrısı çekmem hafif kasık ağrım vardı reglime de 3 gün vardı erken gebelik testi yaptım pozitifti zaten sonrasında da bi hamilelik belirtisi yaşamadım kişiden kişiye göre değişiyor
Suu28 Bsrayby göğüs ağrısından duramıyordum regl belirtisi sandım ama geçmeyince ve regl olmayınca test yapmıştım bir de çok sinirliydim
Nigaribra Bsrayby reglim gecikti halsuzlik uyku sersemliği baş dönmesi göğüs ağrısı vardı bende gebelik testi yapıp öğrendim🥰
Secilkipersusan Bsrayby Bsrayby çok komik ama benim eşime sarılıp uyuma isteği, normalde kimseye temas etmeden uyurum bana da temas edilirse uyuyamam ama hamile kaldığımda sarılıp uyumak istiyorsam çift çizgi çıkıyor 😂
Fatos0503 Ezgikrkl benim reglim 3 gün geçmişti 4. Günde kan testi yaptırdım Kasıklarımda ağrı vardı idrarımı yaparken, hafif Karnım ağrıyordu, midem bulanıyordu ve göğüs uçlarım çok hafif kararmıştı 😇
Mjgnfdn Bsrayby benm cok düzenlidir adetim. Günüm geçtimi bilirim ama günüm gelmeden göğüslerimin büyüdüğünü farkettim ve koku hassasiyetim oldu. 2.gebeliğimde. Ama ilkinde günüm geçti diye test yapmıştım öyle öğrendim.
gizem-cbn Bsrayby ben pcosluyum hiç aklımda yoktu gebelik ama korunmuyoduk kasıklarımda hep bi ağrı vardı. Mayısta adet olmuştum Haziran’da adet olmadım ama normal geldi pcostan dolayı olmadım sandım. Temmuz ayında da dedim ben bi test yapayım artık 🤣 yani sırf formaliteden aldım testi bi baktım anında pozitif. O ara sadece kasık ağrım vardı. Yerleşme kanamam falan olmadı
tugbamommm Bsrayby 9 gün kala test yaptım belirtilerim kabızlık tiksinme ve sürekli uyku hali birde 1 gün bütün kemiklerim ağrıdı diğer gün iyiydim
Hatiicesyun Merhabalar benimde 15 Mart 112 19 Mart 253 az yükselmiş doktora gittiğimde iki gün sonrasına tekrardan gelmemi beta istediğini söyledi böyle olan varmı
cebellato merhabalar arkadaşlar ben bu ay aşılama oldum iki ay önce de hsg çekilmiştim sıkıntı yoktu, bir haftadır gögüslerim kararıyor ve sütümsü akıntı geliyor bata 4 gün var ne dersiniz bu da belirti olabilir mi :))))