mrsmom_ Bsrayby umut vermek istemem her ihtimale karşı ama benimde son zamanlar kesilmisti ağrı üzülmüştüm umutlanmistim galiba olmayacak diye. Adet gunu kan testi verdim ben. Bugun normal test yapabilirsiniz bence. Beki kan testi icin erken olabilir yaptiginiz zaman inşallah öyledir
Bsrayby mrsmom_ malesef şimdi erken gebelik testi denedim çıkmdı illa sabah mı yapmak lazım olsa her türlü çıkardı
mrsmom_ Bsrayby hayırlısı olsun hayırlısıyla olsun inşallah ama dedigim gibi benim agrilqrda geçmişti hic ümidim yoktu
Momseyda Bsrayby adet ağrısı gibi ağrı ve göğüs hassasiyeti ilk belirtilerdi 3 gün geçince test yaptım 4 haftalık çıktım :)
Niloyaaaaa Bsrayby 1 hafta öncesinden göğüslerim çok şişmişti ve çok acımıştı ama bu bende bi kere daha olmuştu çocuğu çok istediğinde de vücut böyle bir belirti verebiliyormuş o yüzden yine aynı şeyi yaşıyorum diye düşünmüştüm.. adete 3 gün kala sürekli bel ağrısı yaşamaya başladım öyle şüphelendim bir gün önce test yaptım ve pozitifti diğer belirtiler gebelik ilerledikçe çıkmaya başladı bende 🌺
Zelihapinar Bsrayby sadece normal regli ağrılarımı yaşadım adete 5 gün kala öylesine test yaptım negatif çıktı sonra yılbaşında alkol içeceğim için 1 gün önce gene test yaptım pozitif çıkmıştı hayatımın en güzel yılbaşıydı 🤍🤍
Lutulut Normalde sivilce, kasık,bel ağrısı,tatlı krizi, şişkinlik,göğüs ağrısı olurdu regl dönemi yaklaştığında. Hamile olduğumu öğrendiğim ay hiçbiri olmadı ondan şüphelenip test yapmıştım. Benim belirtim belirtisizlik oldu 😄
Merve-metin Lutulut ayyy sende benim gibi adet döneminde tüm belirtileri yaşıyorsun bende öyleyim her ay acaba gebelik mi adet mi diye düşünmekten yoruldum bu ayda aynısını yaşıyorum ekstra ek olarak dün çok yoğun kasık ağrısı yaşadım uykuya zor geçtim inşallah gebeliktir bata 3 veya 4 gün kaldı adet olmamda testte pozitif görürüm inşallah 🙏🏻
RyEsa yalandunyaa iğne verdi kalça baldır arası yapılan düşük için, sonra progestan 2 ay kadar kullandım geçince bıraktırdı ama sonra 1 ay sonra iç kanamam oldu mecbur şuan tekrar başlamak zorunda kaldım ve çok ağır olduğu için bünyeyi çok sarsıyor inşallah yakın zamanda bırakırım tekrar doktora göründü mü kendisi hamilelikte kanama normal değil doktora görünmeli hemen
Aysegltrna Bsrayby Belirti olmadı zaten regl belirtileriyle cok benzer oldugu icin karışıyor. Ama tek fark bende cok uyku hali olmuştu
Denizyildizi15_ Bsrayby 10 gün önceden bel ağrım sivilcelenmem başladı şüphelendim test yaptım negatif reglime 5 gün kala kasıkta batmalar başladı geçmeyen mide bulantılarım oldu erken gebelik testi yaptım 2 dk geçmeden silik çizgiyi görmüştüm
Sevvalll42 hamido ilk hamileliğimde hemde nasıl çıkmıştı feci alnımda yüzümde çenemde burnumda her yerimde ozaman normalinden çok fazla çıktığı için şüphelenmiştim ama normalde adet olmadan öncede sivilce çıkar sizinde öyle olabilir belki normalinden fazla çıktıysa hamilelik belirtis oluyo tabi
mrsmom_ Bsrayby ay hic bilmiyorum ki etkiler mi iki gün kala. Ben aldigimda eczaci ilk idrarla yap digeri su zaten demişti. Öyle yapmıştım
Tugcetukez Bsrayby reglime 5gun gecikmisti olur die dusunuyordum ama kendim yüzme antrenörü olduğum için akşam yüzme çıkışı resmen ayakta uyuyordum eşim hatta acaba hamilemisin hayatım dedi ben ihtimal vermiyordum ama olmuss 😁😜🥰
_Annemmm4 Bsrayby reglim 5 gün gecikmişti sabah uyanır uyanmaz mide bulantısı ve koku hasasiyeti olmuştu bende