Bsrayby Kızlar hamile miyim acaba dediğiniz şüpheleriniz oldu mu? Veya regle kaç gün kala test yaptınız
Ezgikrkl Bsrayby Benim 8 gün kala belim ve karnım çok agrimisti acile gittik kan testinde hamile çıktım adet tarihinden 1 gün sonra test yaptık çift çizgi çıktı
Meyranas Bsrayby vala ilkinde sık sık tuvalete çıkma uyuma göğüs acısıyla hamile olduğumu anladım çünkü annem kesin gebesindir demişti ikincide bi belirtim olmadı maşallah diyim 15 haftaya geldim bulantım bile olmadı sadece kalçalarımn ve makatıma vuran ağrı beni mahvediyor kramplara kurban olim diyorum vala
sngl3875 Bsrayby bugün adet günüm ve ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı snra kaset test yaptım o negatif çıktı . Yarın kan vericem
Bsrayby Merveee1996 ben adet sancısı çekmem kolay kolay gögüs ağrım olur oda gününe yakın ama bu ay istediğimiz için korumadık ve reglim 13 gün olmasına rağmen uzun zamandır kasık ağrım var kolay kolayca olmaz gögüs ağrım acaba Mı Diyorum ama bilmiyorum
Mamedova2023 Merveee1996 Bsrayby kıxlar bende bir şey sormaq istiyorum adetimden 10 gün geçti ama test yapıyorum negativ çıkıyor gec döllenme olurmu yaşayan varmı bu durumu?
hamido Şuan reglıma 5 gün var bel ağrısı kaşık ağrısı mide bulantısı yaşıyorum ama sivilce de çıktı suratımda aranızda sivilce çıkan var mıydı gebelik belirtisi olarak
Bsrayby hamido sivilceyi bilmiyorum ama gögüs çevresi koyulaşmışsa aslında regl gecikmesinden sonra diğer belirttisi o bana, göre ilk çocuğumda rengi değişmişti ama şuan hiç bi’şey hatırlamıyorum bu ayı değerlendirdik ama oldu mu bilmiyorum
Ikimelekannesi_ hamido ilk gebeligimde olmuştu normal adet belirtileri vardı hep.hatta eşim test almana gerek yok hamile değilsin demişti (ilk denemede hamile kalmistim) bnde hissediyorum demiştim ve adetime 2 gün vardı daha🫠
Gizem9688 Bsrayby ben 11 haftalik hamileyim gogus ucu renk degisimi olmadi hic. Normalde de cok acik renktir hala cok acik renk. Beyaz tenli olmamla alakasi var mi bilmiyorum tabiki. Bence gebeligin en belirgin ilk belirtisi gaz 😂
Semanur_02 Bsrayby göğüs bölgesi ilerki aylarda kararıyor cnm ya ilk belirteler arasında aşırı nadirdir.
Espresso1 Bsrayby benim de belirtilerim bu şekildeydi ağrı çekmem ama çok erken zamandan itibaren regl ağrısı olmuştu
Fatos0503 Ezgikrkl benim reglim 3 gün geçmişti 4. Günde kan testi yaptırdım Kasıklarımda ağrı vardı idrarımı yaparken, hafif Karnım ağrıyordu, midem bulanıyordu ve göğüs uçlarım çok hafif kararmıştı 😇
sngl3875 Bsrayby benim 2 haftadır adet olacakmisim gibi ağrı oluyor kasık batmalari var ve 2 gündur bel ağrısı yaşıyorum ara ara
Bsrayby sngl3875 bende iki hafta değilde birliktelikden bi süre sonrası başladı hâlâ ara ara devâm ediyor 13 gün var değerlendirdik yumurtlama günün o yüzden bi acaba mı diyorum ocak ayında reglim gelene kadar ne sancı çektim nede belim ağrıdı çok çok az sızlar ama bu ay ağrım çok başka hamile olduğunu öğrenen yazsın buraya
Bsrayby Ezgikrkl Evet o yüzden hepimizin en çok taktığı şey 5 gün kala erken testmi yapayım normal test mi