Donthappymom Alminaa1 erken genlik testi yok mu geçen ay benimde böyle oldu ama adet oldum !! Netleştir istersen
ENOK_0107 Alminaa1 Ben çok silik bir çizgi görüyorum ya ama çok silik. Aslında erken gebelik testi denesen varsa çıkması lazım onlar 1 hafta öncesine kadar net sonucu veriyor ya da direk kan ver. Hayırlısı olsun canım 🌸
Bsrayby Alminaa1 bana da öyle geldi bence kan testi de yapın varsa çikar zaten 0-5 üstündeyse vsr diye biliyorum sonra değer gittikçe artıyor
Merveee1996 Alminaa1 bence bir tane daha test al yap eğer silik çıkarsa oda var demektir ben ilk yaptığımda silik çıkmıştı çok sonra belirginleşmeye başladı aynı gün test aldım yaptım net çıktı
Alminaa1 Merveee1996 dünde siliktide bugünde böyle idrara geç geçiyor heralde yarın erken gebelik yapayım
Alicegurd Ben 1 hafta kala yaptım böyle çıktı kan verdim 0.400 çıktı regl 1 gün geçti sonra bi test yaptım bariz belli kana gittim 4 haftalık gebe çıktım bence gecikme bekleyin derim stres oluyor insan
Merveee1996 Alminaa1 yarında yapsanız olur. Ben dediğim gibi aynı gün yapmıştım zaten varsa çıkıyo ikinci testte net bi şekilde bizde emin olmak için aynı gğn iki test yapmış olduk
Lumlum Alminaa1 daha adetinize 4 gün olduğu için erken gebelik testi yapsaydınız daha iyi olurdu ama bence pozitif