Çin takvimi kız Rus takvimi erkek diyor yüzük testi kız , ultrasonda sağdaydı tatlı ye gel dedi doktor kalkıp sola yatmış poposunu dönmüştü 12 haftalıkken ama hep kız hissettim . Dün instagramda baya takipçisi olan bi kadına sordum o da kız bebek dedi . Aşırı tatlı yiyorum annem bendeyken reçel yermiş hep yani ekşi olayı bende tutmadı .Kağıtlara kız erkek yazdık ilk haftalarda eşimde bende hep kıza oturduk , Makas bıçak olayı yaptık bıçağa oturdum , rüyamda ilk zamanlar kraliçe arı gördüm bunun anlamı da bir kız evlada sahip olacaksınız diyordu . Cildim baya sivilcelendi, parlamıyor mesela . Ayaklarım üşümüyor aksine yanıyor , mide bulantım ve kusmam ilk haftalardan beri devam ediyor , başım ağrımıyor . İlk çocuğum olacak hala hareketlerini hissetmiyorum .13 haftalık oldu . Erkek çocuk içinde kelebek sinek var gibi kıpır kıpır edermiş ne kadar küçük olursa bizim orda yaşlılar der . Rabbim inşallah edepli eli ayağı tam hayırlı akıllı evlatlar versin . Tabi evladın erkeği kızı olmaz çok sıkıntılarla doğuruyoruz .