1prensesannesi__ Ebrarabla_06 yaa tüh üzüldüm senin adina istanbuldasin dimi buranin en buyuk sorunu o gercekten
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 ben ekim olarak varsaydim cunku hamile kalinan ay olarak soruluyo gec dollenmeden dolayi ekimde rahime dusmus bebek baktim kız bu arada dun doktora gittim kesin degil ama erkek dedi 😂 iki seferdir erkek diyo sanirim oglusum olcak 🥰
Loriia0244 Gulsen4224 merhaba Gülşen hanım tahminlerinizi tutuyormuş acaba benimkine de bakabilir misinz
Ebrarabla_06 gulayy0909 Gerçekten mi canım benim çok mutlu oldum İlkde olsa bile tahmin tahmindir😁 Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Çok mutlu ettin🥰😍
sulee05 Ebrarabla_06 valla benim yüzük çin rus hepsinde erkek tahmini oldu karnıma göre bile öyle dediler mide bulantım hiç yoktu onda da erkek dediler ama kız😀😀 şuanda 37.haftamdayım en son yine kız dedi doktorum
Ebrarabla_06 sulee05 Demek ki sen hepsini eritmişsin kız Benimki bakalım nasıl olacak sen öyle deyince hiçbir teoriye inanasım gelmiyor,😁😁😁
Ebrarabla_06 Sema_atsyn yok yaaa daha belli olmadı ben ayın 23 nde gidecem o zaman öğreneceğim canım benim Yarın inşallah hayırlı haberler verirsin😍🥰
gulayy0909 Ebrarabla_06 siz kaç haftalık oldunuz daha öğrenemedin mi cinsiyeti sende ultrason at biz tahmin edelim🤣