Ebrarabla_06 1prensesannesi__ ayyyy heyecanlandım yaaa yarın deyince bakalım sende hangileri tutacak🤭 sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 ay hadi insAllah bakalim bendeki heycanida sorma gitsin 🤣🤣 ne uyku giriyo gozume ne zaman geciyo
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 bak bide aklinda bulunsun biliyomusun bilmiyorum ama cin takvimine göre hesaplama yaparken yasina 1 yas daha eklemen lazimmis miladi takvim farki oldugu icin ben oyle bakmistim 😁
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ Kız vallahi ben de bu sefer öyle heyecanlıyım ki eğer sıra bulup gidersem bulamıyorum bile çok heyecanlıyım😅😅 seni hiç düşünemiyorum bile
Ebrarabla_06 MomyAsli_ bilmiyorum ki ben Kendiminkini kız hissediyorum ama ultrason resmine göre erkek bakalım hislerin mi yoksa görüşlerim mi tutacak 😅
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ kız Bak bunu duydum İyi oldu Hemen öyle yapacağım Çok teşekkür ederim gülüm benim
1prensesannesi__ Ebrarabla_06 her sayfada yazmiyo otomatik hesaplayanlar hep kiz dedi bi sayfa aciklamasinda yaziyodu takvim farkindan dolayi yasin 26 ise 27 diye bakman gerekliymis 😁
Ebrarabla_06 Asyaeylul2816 kız valla kan alınırken bile canım çıkıyor kendim yapar mıyım bilemiyorum 😅😅😅
Asyaeylul2816 Ebrarabla_06 🤣🤣🤣bebek annenin hormonlarını değiştiryor 🤣🤣keşke dopum sancısını falanda ikiye bölsek babalarda çekse
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ Baktım baktım hep kız diyen sayfalar 1 yaş ekleyince erkek dedi kız takvimler bile dalga geçiyor benle 🤣
Asyaeylul2816 1prensesannesi__ Çin takviminde başlangıç ayı vardı martı yanlış hatrlamıyorsam marttan önce doğdu isen yaşına +2ekleyip bakıyorsun marttan sonra ise doğum tarihin +1ekleniyor
Asyaeylul2816 1prensesannesi__ http://cin-takvimi.gen.tr/hamilelik-planlama Bu linkten bakın hep doğru çıkıyor bu