Firdevsars Ebrarabla_06 çok fena ekşi yiyiyordum ve yüzümde sivilcelenme böyle değişik bir şey vardı bunlar kız olacağının göstergesi ve karnım top gibi değilde bel çevreme yayılmış ve kıza Hamileyim
rezan-33 Ekşi tatlı cin takvimi yüzük hiç biri tutmadı 14 haftalık olduk sadece karbonata idrar çok köpürdü erkek orda anladım diğerleri hepsi boş 😀
Mesen Ebrarabla_06 yüzük testi erkek diyor çin takvimi kız diyor sağ kasıkta fazla ağrı ve kasılma daha yeni 12+1 olduk hem ekşi hem tatlı yiyorum ve son olarak da bu uygulama üzerinden 2 erkek 1 kız çıktı kız diyen de sendin🥰😂ay gerçekten çok merak ediyorum kız mi erkek mi bir an önce öğrenmek istiyorum gören herkes erkek diyor ama inşallah kalbimix gönlümüz erkekten yana rabbim saglikla getirsin herkesin kalbine göre versin inşallah 🥰🥰🙏🙏
Ebrarabla_06 Mesen kız sende benim gibi olmuşsun hep farklı şeyler çıktı kız inşallah gönlünden geçen olur ben yanılırım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım , 🥰
yenianne0511 Ebrarabla_06 aaayyy bende yarın 13 haftalık dr öğrenicem tabi tahminmi doğrumu olur bilemem ama profa gidiyorum bilir inşallah siz erkek demiştiniz bana 💙 inşallah’ta öyle olur kaybettiğim oğluştan sonra bununda erkek olmasını çok istiyorum çünkü ilk anneliğim hep hayalim ilk oğlumun sonra kızımın olmasıydı 😍💙 ama şöyle her gitmemde sağ sol değişti yeri sadece şunu hatırlıyorum çok fazla ilk aylarda kese görünümü bebek görünümüne gittiğimde hep sağıma bakıyordu full hemde son zamanlar sağ sol karıştı yani bence kesinlikle doğru değil bu sağ sol mevzusu. Kuru biber dolması aşerdim bir tencere et yedim aşırı çok aşerdim ete sürekli ve tavuk döner aşerdim çilek çok yiyorum ve bol bol hamur işi istiyor canım 3 aydır ful patates kızartması yiyorum ekşiyle aram hiç yok tuzlu aşırı yiyorum yüzük testi kaç defa yaptım hepsi ileri geri bıçağa oturdum sabah bulantım çok aşırıydı yeni yeni kendime geliyorum tatlı yedim baya yani bakalım ne çıkacak yarın kesin yazıcam varmı tahmini olan 🥲💙
Ebrarabla_06 yenianne0511 İnşallah canım benim bu sefer söyler sana ve bana buraya sen Doğru tahmin ettin doğru bildin de yazarsın inşallah senin kaybettin Ondan sonra Rabbim sana bir tane erkek evlat verir de onu onun yerine koyarsın Benim de hep hayalimdi ilk sene oğlum olsun Sonradan kızım olsun ama ben de ilk kızım oldu sonradan artık bakalım allah ne verecek kız mı erkek mi o bende de yani aylar hatırlamıyorum bebek yani neredeydi Ama bunda pek fazla sağda duruyor Bilmiyorum Bakalım bu sağı solu teorisi tutacak mı kız Ben kesinlikle et yemiyorum hamur işini Hiç yemiyorum Bir de mi ağrıtıyor Ben de Tuzlu şeyleri canım çok seviyor Allah’ın izniyle inşallah bu sefer bir tane erkek olacak bakalım ve Bana yazacaksın bildin diye🥰❤
SakinaG Sivri karin, ve mide bulantimin olmamasi dogru cikti, erkek bekliyoruz🫠❤️ cin takvimine gore de dogru cikti
2prensesannesiiii SakinaG benim karnım kızımda top gibi yayıktı bu sivri büyüyor yanlar yok dr kız tahmin etti ama bakalım cuma netleşecek inşallah 🙏🏻
Nurglsari Ebrarabla_06 benim de çin takvimine göre erkek yüzüktede erkek çıkmıştı bakalım yarın öğrenicem çok heycanlıyım 🥰🥰
Nurglsari Ebrarabla_06 ya 12. Haftada hissediyomuydun benim 12 oldu bugün nişi yok gibi amaaa nasıl bişi oluyo ☺️😂😂
Semanur_02 Ebrarabla_06 ay keşke bende hissetsem ya 12. Haftada suan 11 bakalım umarım bende hissederim ne tür his oldu peki ?
Ebrarabla_06 Semanur_02 inşallah canım benim en kısa zamanda Hisedersin karnından pıt pıt birşeyler olur kalp atışı gibi olur başta sonradan güçlü tekmelere döner
Ysmnerszkrbg Ebrarabla_06 Çin takviminde kız çıktı ve ben başlarda çok fazla ekşi şeyler yedim limonu tuzlayıp yiyordum ve daha neler neler fakat 12.haftadam erkek olduğunu öğrendik
Semanur_02 Ebrarabla_06 ay hadi inşallah bu arada 11.haftadayım bugün tam 11 3 gün sonra yani perşembe hastaneye gideceğim sizce cinsiyet tahmini olur mu ?
Zerrinatila Ebrarabla_06 Utrasyon keseye göre Resmine göre yani hep erkek denildi burda bana bende hep erkek hissettim Doktorum kız demişti ilk sonra yine gittim erkek dedi içim rahat etsin diye başka doktora da gittim erkek dedi net Yüzük testi Bnde yaptım erkek çıktı birde domates yapmıştım testi oda erkek çıkmıştı. Tabi saçma ama yaptım Cin takvimi kız çıkıyordu bende
Ebrarabla_06 Zerrinatila kız desene Seninkilerin Hepsi erkek çıktı ve gerçekten de erkekmiş domates derken domates testi ne Daha neler duyacağım Allah’ım 😂😂😂