Lilipadq Kocaeli İzmit’te detaylı ultrason devlet hastanesi hariç nerede yaptırabilirim özel hastaneler yapıyor mu akademi konak vs bilen var mı? Doktorum birine yönlendirdi ama 3900 tl istiyor çok pahalı geldi.
Rabia41- Lilipadq İzmit Yahya Kaptan Nazerin İş Merkezinde Eray Çalışkana gitmiştim, doktoru herkes beğeniyor ben 3 ay önce 1700 e gitmiştim şu an 2000 küsür sanırım
Eliff_gny Lilipadq özele o kadar para vermektense şehir hastanesinde yaptırabilirsiniz. Dolu falan diyorlar ama değişiyor günden güne arada bi sormak gerekiyor .boşlukta olabiliyor ben zor da olsa buldum mayısın 6 sında şehir hastanesinde yaptıracağım.
yasmin441 Konakta 3000 medicalde 3300 eray çalışkan kendi özel yeri var bir tanıdığım 1 ay önce falan yaklaşık 2000 tlye yaptırmış genelde fiyatlar böyle
Lilipadq Esrasnyz23 direkt detaylı ultrason için geldim demek yeterli mi yoksa kadın doğum mu yönlendiyor acaba
yasmin441 Lilipadq tavsiyem perinatoloji doktoru olması konakta yok mesela normal doktorlarda yapıyor prof olanlar da perinatoloji uzmanlaşmış oluypr bu konuda ben medikale gidicem
Esrasnyz23 Lilipadq perinatoloji uzmanı hastaneyi arayıp doktordan randevu alıyorsunuz bir tane doktor var dediler bana oda izzet şahin prof doktor 10 gün içinde istersen tekrar muayeneye gidiyorsunuz oda ücretsiz içinde muayeneye gerek yok direk randevu alabiliyorsun
Cnnsss Bende yalovada yaşıyorum detaylı ultrason için devlet hastanesi ya kocaeli ya bursa yada İstanbula yolluyordu. Burda özelde yaptırdım 1500 tlye şu an 30 haftaligim☺️
Cnnsss Serifesahin Uzmanlar’a gittim,neresi 3500 dedi 🫣fiyat artmıştır belki dicem ama bu kadar artar mı bilemedim
Betul-97 Serifesahin Kadın doğuma gitmeniz gerekiyor kendileri yönlendiriyor. Ben 2 defa gittim her defasında da mayısın sonuna kadar doluyuz dediler üniversiteye gidin dediler oraya gittim orada da martın sonuna kadar dolu olduklarını risklilere baktıklarını siz yine de her hafta arayın dediler ama siz yine de alternatif arayın dediler
Eliff_gny Serifesahin kadın doguma muayene olun doktor sizi yönlendircek normal de perinotoloji bölümü yapıyor devlette bu testleri ama randevu bulamıyorum dersen doktorun da yapar bana kocaeli şehir hastanesinde kendi doktorum yaptı randevu bulamadığım için ultrason da bakti kan verdm sonra . Perinotolijiye direk randevu alınmıyor bu arada o yüzden doktor yönlendirmesi gerekiyor