Baby41 Yvhbb medikalde ümit hanımı gözüm kapalı öneririm şimdiye kadar en ufak soru işareti yasatmadı samimi güleryüzlü işinin ehli bir kadın fakat hastane gereği medikalden ayrılacagım hastane piyasanın 3 katı fiyatı yüksekliğinde Medar da baska bir doktor var ona devam edeceğim inşallah memnun ayrılırım
MeltemmK41 Yvhbb özel atakent cihan hastanesi ayfer hanim benim doktorum kesinlikle cok tatli konuskan guler yuzlu bi doktor kesinlikle cekinmiyosun
Yvhbb Baby41 evet bugün görüşmeye gittim fakat dediğiniz gibi fiyatlar baya can sıkıcı olmuş medarda fiyatlar nasıl bilginiz var mı
babyackgz Baby41 ümit hanımı gözüm kapalı tavsiye ederim iki bebeğimi de sayesinde sağlıkla kucağıma aldım bir normal bir sezaryen doğumum oldu 😍 doğum fiyatları ne olmuş medicalde
mirooo Yvhbb yok paket değil ben siz öyle diyince merak ettim fiyatmı aldınız diye, normal muayene ücretini ödüyorum ekstra işte doğum parası vereceğim en son ocakta sorduğumda zam gelmemişti 28 di bende merak ettim siz yeni bir fiyatmı aldınız diye.
Yvhbb mirooo ben bugün gittim ümit hanımda doğum paketi yokmuş ama diğer doktorlar 60 bin₺ dedi medarda fiyatlar nasıl bilginiz var mı
Kiraz93_ Gebze medarda normal 23 bin benim dk burhan şeker doğuma kadar kendi kliniğe gidicem muayene şuan 1500
Irm-kacmz41 mirooo Gölcük Medar hastanesine gidiyorum normal doğum 18 bin. Sezaryan dogum 19 bin. Muayene ücreti de 1200
mirooo Yvhbb medar hakkında bilgim yok eğer hamileliğin başındaysa 60 bin mantıklı, ama ben sonlarına geldim artık 6 haftam falan kaldı o yüzden doğum ücretini vermek daha mantıklı😅
Irm-kacmz41 Yvhbb dogum paketi yapmıyor Medar hastanesi hızla artan fiyatlardan ötürğ, cihan hastanesinde var paket