Sifaicin Selam kızlar genelde kabızlık sorun olmuş herkese ama ben ishal oldum ayrıca belirti falanda yok sadece hafif bel ağrım var neyse herkes kabız olmuş ben ishal olunca korktum bebeğim benimle değil mi yoksa böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda
Mucizemibekliyorum_ Sifaicin 3 kez transfer oldum son transferimde 0 belirtiydi ama çok şükür Şuan 39. Haftadayız
Melisahmet Sifaicin hiç bir belirtim olmamıştı hatta bende olmadı diye çok ağlamıştım. Bende kabız değil aksine hep stresten ishal olurım yine öyle olmuştu. Ama tutmuştu. Sonradan kaybettim. Ama herkesin belirtisi bir değil hatta doktorum belirti beklemeyiz çok fazla demişti canını sıkma o yüzden
Mucizemibekliyorum_ Sifaicin o yollardan geçtiğim için sizi anlıyorum fakat bana en iyi gelen hiç düşünmemekti ki hamileliğim boyunca da hiç belirtim olmadı yani her gebelikte belirti olacak diye şartlama düşünmemeye çalış hakkında hayırlısı olsun
Sifaicin Melisahmet inşallah benimde mucizem benimledir ❤️ çok heyecanlı ve çok değişik duygular içindeyim biraz yürüyüşe çıktım çabuk yoruldum ve kasıkta hafif ağrı başladı bu duruma normalde uzulebilirdim ama şimdi evet dedim bak bir hareketlilik var 🤲
Alisyam1202 Sifaicin Benimde transfer günüyle birlikte bugün 8. Günüm ama hiç belirtim olmadığı için cesaret edip yapamadım 🥹 sağlıkla gelsin inşallah 💖🙏🏽