Allissaras Hayat31 bizde cocuk var ama 3 yasında bitane, cocuktan sonra daha farklı oluyor herşey, şu an basbasa evde nazını geçiriyor bebişten sonra ne bulsa yicek noktaya gelir bence :)
Elosunannesi Kubra-00 hamburger patated kizartmasi nagget da soğan halkadi vardi menude birde ev yapimi limonata
bsra4213 Yeninesilanne000 ay soruyorum farketmez dyor o daha da sinir ediyor bazen söylüyor bazen söylemiyor
Emanetimmm Unzile31 levreği balikcidan mi alıyorsunuz marketlwrdeki balıklardan hiç yapmadım koruyorum açıkçası bayat vs olur güzel çıkmaz diye
Unzile31 Emanetimmm evet deniz levreği diye geçenlerden alıyorum balikcidan. ciftlikte yetisenlerden biraz pahalı oluyor deniz levregi ama zaten yanında mezelerle sebzelerle falan olunca bir levrek bana bı esime derken 200 300 arası tutuyor o da tavuk falan yemekten mantıklı suan tavuklar hep hormon çünkü hamsi faln da çok sağlıklı ama ben küçük baliklari kokusundan dolayı yiyemiyorum o yüzden hep fırında levrek yapıp yedim gebelikte kokusu da ağır değil tadı da
Bsraacelik Bende bugün tarhana çorbası ve kuru biber dolması yaptım yarının yemeğimi şimdiden düşünmeye başladım 😒
Anneoluyorumm00 bebisliozlem modum olursa akşama ağlayan pastada yaparım dedin ya inanır mısın benim bebeğimden bide hamileyim bulantilardan bu kadar yemek yapmaya sıra gelmiyor ellerine sağlık ondan yani 😁
Pofidik123_ umut0808 ay bende geçen canım çekti diye çarşaf böreği açtım tek başıma canım çıktı belim koptu
Pofidik123_ umut0808 ben yaptım ama kocamın o gün börek yiyesi yokmuş bir tepsi böreği kendim yedim sinirden 😂
bebisliozlem Anneoluyorumm00 teşekkür ederim canım 🫠 evet biliyorum ne kadar zor ama dayanıyoruz işte 🥹 benimde 2 gündür çok fena kasık ağrım var, ağrılarım dindiği zaman ya mutfağı toplamaya, yemek yapmaya gidiyorum ya da evi toplamaya 🥲 Allah yardımcımız olsun
Anneoluyorumm00 bebisliozlem rica ederim canım kasik ağrın varsa dikkat et çok çalışma Rabbim yardımcın olsun canım 😊