MorKelebek54 Kubra-00 ben cesit cesit yemek yapmayi sevkiyorum zaten yenmiyo da esim da aramaz. Pirasa yapicam yanina bi cacik yaoarim bi salata tamam iste ☺️ normalde oirasa hic sevmem ama sebze diye yiyorum mecbur 🤦🏻♀️
bebisliozlem MorKelebek54 bende senin gibiyim çeşit çeşit yemek yapmayı severim ama kocam 2 kişiyiz ne gerek var der 🫠
bebisliozlem Kubra-00 etli taze fasulye, şehriyeli pirinç pilavı, turşu ve salata, erik kompostosu 🥰♥️ Modum iyi olursa akşama ağlayan pasta da yapabilirim 🥹🤣
Anneoluyorumm00 bebisliozlem afiyet olsun canım bu kadar zamanı nerden buluyorsun 😂 bebek var mı bende önceden öyleydim ama bebeğim olduktan sonra pek vakit bulamıyorum 18 aylık şuan bide hamileyim çok zor 😂
MorKelebek54 bebisliozlem ziuan oluyo valla hep ki cesit cesit yapinca da 2 3 gunluk yemek cikiyo 3 gun ayni yemegi yemegi de sevmiyoruz o yuzden bize yetiuo valla iki kisi olunca insan cok da bisi yaoasi gelmiyo oyle cesit cesit
scucer Kubra-00 buzluktan kendime enginarlı bakla 😅🤭 bunları yemeyen diyarbakırlı kocaya makarna ustu yogurt bugunluk yeterli😂😂
120117 Benim eşim çok seçici etçil bıktım et yemeklerinden bana kalsa salata bile yeter… Oturup şuan yemek düşünüyorum ya 😏
Kerimedemir Kubra-00 mercimek çorbası kızıma uykudan önce yetiştirdim yedi uyudu o uykudayekn pirasa yemeği yaptım uyandı onuda yedi kocamda yanına makarna istedi akşamda makrana yer mis kızım sevdiyse ben mutlu babası mutlu😅
Gule1- Yaklaşık 2 aylık ikiz annesiyim yemek yapamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum kızlar ya vakit bulunca yemek yemeye filan çalışıyorum aslında normal galiba bu yoğunluk ama insan kendini yetersiz hissediyor sanki
Yenianne6706 Kubra-00 herhalde en kalorili yemek benimki bugün 😄 patlıcan kabak patates kızartması ve patlıcanlı peynirli yoğurtlu meze adını unuttum şuan 🫠
Mutlumomm Bende fırına sebzeli kanat sürdüm pirinç pilavı tarhana çorbası salata ayran turp bugün de böyle olsun dedim 😂🤭
Sevginur61 Kubra-00 valla benim öyle pek derdim yok iki kişiyiz bazen tek çeşit bile günü kurtarıyor eşimde hiç eleştirmez🤗 Bugün yayla çorbası,yeşil fasulye yanına da pilav var😇
Duyguudaa Kubra-00 fasulye patatesli bezelyeli karışık yemeği, kuskus pilavı ve kek yapıyorum her gün tarif bulmaktan 😂😂 dün Tantuni yapmıştım et tarzı tercih edersen