Lisavera Kızlar ben 7 haftalık hamileyim ben dun fark ettim camasirmda koyu renk bir lekelenme oldu doktora gittim acile ancak bana bir sorun olmadığı söylendi. Fakat bugünde baktgimda aynı şekilde lekeler söz konusu bu sekilde bir durum yaşayan varmı. Bu konuda bilgisi olan varmı destek olabilecek dontir randevusu da aldı m ancak salı gününe verildi.
Kahverengi Lisavera kendi doktorunuza veya başka doktora gözükün düşük önleyici ilaç verir büyük ihtimalle çok yormayın kendinizi
Ok_Ailesi Lisavera aynı durumu bende yaşadım direk doktoruma danıştım korkulacak bişey olmadığını dinlenmem gerektiğini söyledi bi kaç gün sonra tekrar gelmeye başladı direk doktora gittim bende muayene etti rahimde biriken kan geliyormuş son adet günlerine yakın bi kan gelir ya hani kahverengi o şekildeydi korkma 1 hafta devam eder biriken kanıda gösterdi bana vajinal ultrasonla progestana başladım benimde 7 veya 8. Haftamda olmuştu Şuan 10+3 çok şükür herşey yolunda strese sokmayın kendinizi ve gerçekten dinlenmeye özen gösterin 💐
Yakannes ikinci gebeliğim bu. ikisinde de aynı şeyi yaşadım benzer haftalarda. yerleşme kanaması dendi. dinlenmeye çalışın :)
bbaharayy Ben de 8 haftalık hamileyim ve haftalarca sürdü bu şikayet. Doktor progestan diye bir ilaç verdi günde iki tane fitil olarak kullandım ve bitti artık bire düşürdü fitili. Bu lekelenme devam ettiği sürece gel demişti bana. Ben de aynı şekilde acile gittiğimde sorun yok demişlerdi. Bence bu tarz şeyler için acile değil randevu alıp bir doktora görünün
Lisavera Ya doktor bnm betama bakar bakmaz hemn progestana başlatmıştı bni şuan kullanıyorum. İster istemez endişeleniyor insan yatian kafar en azından burdan biraz bilgi alayım dedim
ntm benimde 6. haftam arada kahve akinti oluyordu dun kirmizi kan geldi acile gittik , riskli birsey gorunmedigi soylendi. progestan verdi ve yatmami soyledi. Aktif kanama olmadigini soyledi dr ama bayagi kirmizi kan geldi anlamadim
Candanustun Bende de var 7. Haftadayım 2 haftadır devam ediyor genelde yatıyor yorulmuyorum ve cuma protestan verdi dr haftaya cuma yine kontrolüm var her hafta çağırdı