Elif_49 10 haftaliğım Allah’ın izniyle inşallah Muayeneye gideceğim doktor bu sefer geldiğinde ikili tarama testi isteriz dedi bir sorun olmazsa eğer dedi . Devlette yaptıracağım yalnız Randevusu nasıl oluyor hemen bakılır mi ve 10. Haftada bailir mi
amayinedeiyiilerledim Elif_49 10 hafta erken. Ben 12. Haftada yaptırdım. Doktor ense kalınlığı ve burun kemiğine ultrasonda bakıyor. Sonra kan vermeye yönlendiriyor. Basit bi işlem
Elif_49 @Liyamm1 Peki nasıl yaptınız randevulu mu yoksa doktor hemen kendisi mi bakıyor ben şuan hicbirsey bilmiyorum ilk gebeligim 🥺
Liyamm1 Elif_49 Benim zaten 3 aylik randevum vardi canim ense kalinligi çiktigi için doktor ikili tarama testi yapmami istedi orta risk çikti 1/415 risk ertesi gün fetal dna yaptim 6 günde sonuçlar çikti çok sükkur temiz çikti 🙏🏻. Ama size tavsiyem simdiden stres’e girmeyin bebeginize yazik benim 3 haftam zehir oldu simdide pismanim bunu bebege yansitigim için
Elif_49 @amayinedeiyiilerledim sağolun rahatladım biraz peki risk olup olmadigini da söylüyor mu orda
amayinedeiyiilerledim Elif_49 burun kemiği izlenmedi (görülmedi) veya ense kalınlığı yüksek ya da sınırda gibi şeyler söylerse ilk riski orada anlıyorsunuz. Bazen söylemeden direk kan sonucundan sonra söylüyorlar. İçinizi ferah tutun. Biraz stresli bi süreç ama aklınıza getirmeyin. Zaten %100 doğruluk payı yok. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz 🤲🏼
Elif_49 @amayinedeiyiilerledim Sağolun teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için amin cumlemiz inşallah
Elif_49 @Liyamm1 evet ben de bunu yaşamak istemiyorum bu stresi İnşallah takmayacagim bundan sonra Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin . Teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz için .
persefoni 12de bakılıyor ama devlette yaptıracaksanız randevu bakın şimdiden çünkü randevu bulmak zor oluyor detaylı ultrasona.
Rabiaskaya İkili test yaptırdım risk var dedi karnımdan iğneyle sıvı alacaklar 1 haftaya sonuç belli olurmuş bu şekilde olan var mı çok korkuyorum