ZeyHus33 16 hafta 5 günlüğüm kızlar benim gibi bebeği hissetmiyen varmı 3 üncü hamileliğim benim böyle oldunda korkuyorm biseymi oldu acaba Yoksa erkenmi hala bilemedm kızlar 😔
Kardelenylmz ZeyHus33 canım 17 18 gibi hissedersin ben 17+1 de hissettim ilk hamileliğim her hamilelik bir olmuyor
Yunel ZeyHus33 benimde 3üncü hamileliğim bnde senin gibi korkuyordum 2 hamileliğimdede 20 hafta altında hissetmiştim bunda daha erken olması gerekir diye düşünüyorken 20 haftada hissetmeye başladım şuan 26 haftadayım maşallahı var gece gündüz hiç durmuyor
sehrengiz_8 ZeyHus33 ikinci hamileliğimi ilk gebeliğim gibi 19+2 de hissettim bence normal dert etmeyin
Yunel ZeyHus33 çok iyi anlıyorum seni canım bnde korkuyordum inşallah tez vakitte bebişini hissedersin 🌸
Zeynooooooo ZeyHus33 3cu hamileliyim 17 haftada hiss etdim bence hamileliyin birinci veya ucuncu olmasiyla bir alakasi yok canini sikma inwallah hersey yolundadir yakinda sert tekmelere hazir ol💙
nazlibuse92 ZeyHus33 daha cok erken tatlım ben 20 de gaz sancısını gibi hissettim hafiften olmaması normal hic korkma. Her bebek bünye farklı
Selenturgutt ZeyHus33 canım evet ben 21 haftalık hamileyim bende hareket hissetmiyorum benimde 3.gebeliğim doktorada gittim bi sıkıntı yok dedi ama yine de ister istemez endişeliyim