Serife3304 2Princess1Mom benim de ikinci hamileliğim bende ilkinde regl tarihimden birkaç gün önce görmüştüm yerleşme kanamasını ama bu hamileliğimde regl tarihim geçtikten sonra birkaç gün kahverengi leke geldi sonra geçti yerleşme kanaması muhtemelen korkmayın
Duyguch01 2Princess1Mom eğer kırmızı değilse normal kabul ediliyor. Endişelenmeyin. Tabi devam ederse doktora gözükün
2Princess1Mom Elifasell Sağlık ocağına tekrar kan vermeye gidecektim. Umarım kötü birşey yoktur randevum 16 ocakta daha 🥹
Elifasell 2Princess1Mom Allah izin verirse hiç bir sey olmaz içini sıkıntıya dusurme rabbimin tevekkülü 🤲
NM_mom Kırmızı, pembe kan olmadığı sürece doktorum korkmama gerek olmadığını söylemişti canım. Kahverengi normal sayılıyor yani ama yine doktoruna ulaşabilirsen içini rahatlatabilirsin🌸
2Princess1Mom NM_mom Hiç muayeneye gitmedim daha cuma günü randevu. Şuan bı doktorun takibinde olmadığım için acilde bakarlar mı?🥹
Ceydamehtap Bende de olmuş tu doktor devam ederse gel demişti ve ilişki yaşama demişti zaten yaşamıyordum devam etmediği için de gitmedim
2Princess1Mom Kahverengi leke pembe-kırmızıya döndü. Ne keseyi ne bebeği görmeden düşük yapıyorum sanırım. Acile gidiyorum şimdi 😭
gulsahmeyra35 2Princess1Mom benim ilk gebeliğim ben hamileliğimi 6. Haftada öğrenmiştim reglim düzensiz sanıyordum fakat yerleşme kanamalarım olmuş hep. Nerdeyse 20. Haftaya kadar ben de bu şekilde kahverengi kırmızı ve pembemsi lekelenmeler gördüm. Samimi söylüyorum haftada 2-3 gece acile kontrole gittik hep. Çok korkup stres yapmıştım ama geçti çok şükür🙏 şu an 34 haftalığız, normale döndük. Geçici bi süre böyle oldu lütfen siz de sakin olun korkmayın inşallah bişey olmamıştır🌸
2Princess1Mom gulsahmeyra35 İnşallah kötü birşey yoktur. 🥹 Kanamaya baktılar ultrasona yönlendirdiler. Ögle arasına girdiler 1.30 da gidicem ultrasona 🥹
Mlttm4141 Benim 6 haftalıkken oldu doktor progestan verdi sizde gidin bu zamanlarda olanlara ilaç veriyor doktor
2Princess1Mom Mlttm4141 İlk gebeligimde benimde oldu hatta 2 gün serviste yattım. Düşük tehliken var dediler. Ağızdan progestan aldım. Kızım şuan 4 yaşında. Ama onda yaşadigim kanama az ve sadece kahverengiydi
Kubishcan 2Princess1Mom ama daha çok küçük değilmi ? Belki kese de bebek de oluşacak.. Beta değeri ne durumda?
Elifasell 2Princess1Mom bende de boş gebelik olmuştu. Ama doktorum 8 haftaya kadar bekletmişti. Sen daha 4 haftalık değilmiydin ki erken değilmi bu karar için 😕
2Princess1Mom Kubishcan 6 şubat 47,53 12 şubat sabah 10 da verdiğim 60,64 öğlen 2 de verdiğim 54 İlerleme yok aksine düşüyor değer. Lekelenmeye de büyük ihtimalle adet oluyorsun cuma günü gel tekrar kan testi alalım artık sonucun sıfırlanmasını beklicez dediler 🥹
2Princess1Mom Kubishcan 1 sene önce spiral çıkarttırdım. O gün bu gündür 2. Gebelik için uğraşıyorum. Cuma gününe almış olduğum randevunun sebebi hamile kalmadığım için bir sıkıntı mı var diye kontrol içindi. Randevudan önce hamileliği ögrendim. Aldığım randevu hamile randevusuna döndü. Şimdi de kimyasal gebelik randevusuna. Sanırım çok sevindik nasip olmadı. Hayırlısını diliyorum. Zaten bir tane çiçeğim var. Çalışmaya devam. Vakti zamanı geldiğinde elbet tekrar olacaktır ❤️