sngl3875 Nihan_07 bugün adet günüm ilk idrarla erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı snra kaset test yaptım o negatif anlamadım
Yumicupi Yumurtlamadan sonra minimum 12 gün sonra yapılabilir, onda da herkesin hemen kandan idrar geçmiyor. Kan yapacaksanız olur da. İdrarda diyorsanız minimum 12 gün ama 15 16 18. Günlerde de anca idrara yansıyanlar var
sudenazelisa29 Regl gecikmesinden önce yapılan testler yanlış çıkabiliyor. En iyisi kan testi ovulasyondan 15 gün sonra kan ver bence. Yada regl gününü bekle o zaman test yap net sonuç verir.
Bsrayby sudenazelisa29 bende düşünüyorum regle 13 gün var ne zaman kan versem çıkar bu arada birlikteliğimiz bir’den fazla olduğu için ve fark günlerde olduğu yani birlikteliten 12 gün geçmesi gerekirmiş 10 gün geçen de var 6 gün geçende en yüksek yumurtlama gününden 7 gün geçti birinden 5 öncekiler orta yumurtlama günüydü onlardanda 10 gün karışık oldu biraz sanki 😇
Nihan_07 sudenazelisa29 dün regl olucaktim olmadim ve yarin test yaparsam abaca negatif mi cikar yoksa pozitifmi
Mpelim Ben adetim geçtikten 1 gün sonra kan testi yaptırmıştım çıkmıştı. Bence idrar testi yerine direkt kan testi daha iyi oluyor net sonuç veriyor
Nihan_07 Mpelim bir kac gun bekleyeyim diyorum da sabirirsizlaniyorum dün adet olucaqdim olmadim o yüzden testu ne zaman yapicagimi bilmiyorum
Mpelim Nihan_07 yani eğer isterseniz direkt kan testi yaptırın illa ki çıkar varsa hemen yaptırabilirsiniz