World123 Defne sizce nasıl isim? Eşim Defne istiyor bense hala çok kararsızım. Kime sorsam çok güzel diyor hatta herkes Defne’yi öneriyor 😐
Mucizem24 World123 çok güzel naif Bi kız ismi bence 🌸🤍 tek kötü yanı 2-3 senedir çok fazla tercih edilen Bi isim oldu anasıniflarında şuan bir sınıf başına en az 3 Asel 3 Defne düşüyor🙈😇
melinda- World123 değişik isim istiyorsanız defne’nin Latincesini koyabilirsiniz 🙈 ben çok düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim
Nesoruyon World123 kızımın adı Defne 21 yaşında şuan biraz geçimsiz ve zaman zaman suratsız oluyorlar inat tabiki az bsiey de 😁
World123 Mucizem24 çok doğru:) benim ismimden de lise 1deyken aynı sınıfta 3 tane vardı. Zordu ama sonraki yıllarda düzeldi :) bende yıllarca kendi adımı sevmedim. Halada tuhaf geliyo ismim bana. Dalga geçilecek bi isimde değil aslında ama bi sevemedim. Kızımda aynı durumu yaşasın istemiyorum 🥲
World123 Nesoruyon peki kızınız ismini seviyor mu sizce? Hiç pişman oldunuz mu bu ismi koyduğunuz için 🫢
Nesoruyon Size önere bile eğim isimler Hüma Beril Ahu Alya Almira Mevsim Tuana Aybeniz Melis Müge Efnan
Nesoruyon World123 kızım isminden çok memnun anneannesi koydu ismini benim adım Demet o da uygun olsun defne güzel dedi annem bizde sevmiştik kızımda seviyor açıkçası 🌸
World123 Esrackc geleceğin Fatması Ayşe’si Kübra Büşra’sı gibi gibi :) çok olması benim için sorun değil hatta istediğim isim Zeynep’ti bekarlığımdan beri o dahada fazla . Sadece Defne nasıl ?herkese hoş gelen bana niye gelmiyo hormonlar mı baskılıyo beni acaba 😂
myavocado World123 defne çok güzel bir isim ben de düşünüyorum kızım olursa, eskimeyen bir isim aslında benim çocukluğumdan yasitlarimdan beri duyuyorum. Ama son bir iki senedir çok çok fazla konuluyor o yüzden soğudum gibi ben biraz.