1072PINAR Kızlar hamile miyim değil miyim diye düşünmekten her ay kafayı yiyordum.Adet olunca da çok ağlıyordum dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ama inanın adet olduğumda öğrendiğim gibi üzülmedim.Artık kendi kendimi yemektense adetime az kala test yapacağım.Siz de nasıl oluyor bu süreç kızlar?
Zeliha66 1072PINAR ben 2hamileligimde de adet günüm 2 gün gecince normal bi test alıp denedim silikde olsa cift cizgi cıktı
Essraa2 1072PINAR ben erken olanla yaptım 4gün önce silikti gittim hemen kan yaptım kandada vardı:/ ilk kızımda da aynı şekil üç gün kala yapmıtşım. Oda doğruydu
Migrenligebe 1072PINAR boyle bekledikce stres olup hamile kalmanizi zorlastirirsiniz bence. Korunmayin ama beklemeyin de, nasip edecek olan Allah sonucta. Hayirli bi vakti bekliyordur.
Yhartk 1072PINAR benim regl olmama 7-8 gün vardı, tatile gidecektik, bavul hazırlıyordum. Eğilip kalktıkça göğüslerim acıdı, t-shirte değdikçe, acaba mı dedim ☺️ Yola çıkmadan erken gebelik testi ile baktım, silik te olsa pozitifti 🙏🏼
Btldrcn BusraGltkn benim de bütün gecikeli 9.gün 4 gün önce test yaptım idrar da da kanda da negatif çıktı 😑
Zeliha66 1072PINAR doktora gidip bi muayene faln oldun mu canim. Ben 2.ye hamile kalmadan önce gidip muayene oldum ondan sonra hamile kaldım
Migrenligebe 1072PINAR kendinizi baska seylere yogunlastirin, stres hamilelige gercekten engel oluyor.
Zeliha66 1072PINAR canım herseyin başı stres. Benimde erken dogum riskim var biraz stres sıkıntı yapayım kendime hemn kasılmam agrım oluyo kendini rahat bırak bak 1 kere hamile kalmışsın bidaha niye olmasınki 💜
Gizem_miros 1072PINAR canım 3 yıl korumadigin halde olmadıysa doktora gidip testlerini batırın canım ozmn sorun çözülür inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin sama