Sadelim Tuceeee aklına ilk geleni ver yoksa oydu buydu kocaman deryaya daliyorsun 35+5 deyiz hala net değil 😂
Tuceeee esracimm elinizde aklınızda olan vardır mutlaka kağıtlara yazıp kuraa çekin kimsenin kalbi kırılmaz
Tuceeee Mrsselvinaz bende sizden kopya çekerim diye geldim ama sizin durum benden vahim bende en azından 2 tanecik isim var 😅😅
Mrsselvinaz Tuceeee ben acele etmemeli diye düşünüyorum.Nasıl olsa daha çok var doğuma 😁☺️ İsimleri alayım bakayım
Cansu_Aslan01 kızım var iki buçuk yaşında ismi duha yani aslında böyle bilindik isimlerden pek hoşlanmıyorum varsa değişik az duyulmuş erkek isimleri bekliyorum👀
SakinaG Her bebek kendi ismiyle dogar🙏🏻Hisslerinize guvenin, kendinizi dinleyin, o isim coktan sizde var, yada gelecekdir. Ya ruyanizda, yada icinize dusecek. Icinize sinecek ve baska isimleri golgede birakicak🙏🏻❤️
Arzuanne Bizde Ayaz dedik 39 olduk herkes koyma diyo şimdi de isim bulamıyoruz daha doğrusu yakıştıramıyoruz
Tuceeee Arzuanne herkes her isme bişey söyleyecek. Daha doğrusu herkes bebeğinle ilgili milyon tane şey söyleyecek etki altında kalmamaya çalış bence
aysegul1122 Biz de 16. Haftadayız. 5 güne cinsiyet öğreneceğiz inşallah. Eşimle az duyulmuş isim arayışında değiliz pek. Kritelerlerimiz şunlar: soyadımız kısa olduğu için uzun bir isim olmasın. İki isim olmasın. Türkçe karakter olmasın ü ş ğ gibi. Bir de anlamı hoşumuza gitsin diye düşünüyorduk. Şu aşamada 2şer isme düşürdük. Kız olursa Ceren ya da Cemre erkek olursa Mete ya da Aslan düşünüyoruz şu an.
Arzuanne Tuceeee bilmiyorum kendim de soğudum gibi kafam karışık bir kaç isim belirleyip doğunca hangi istersem onu mu koysam diyorum o an ne hissedersem