RM0 Edus35 yorucu , vajina ve arka tarafta batma ayaklarda ellerde ödem uyuyamama bunların hepsi var yok yok maşallah :))) amaaa sağlıkla gelsin bebişler herşey evlatlarımız için 🙏🏻🤰🏻💙
fayting Edus35 benim de aynı elde ödemler var sabah açıp kapayamıyorum bile 😢 hem bir an önce vakit geçsin hem de zaman hiç geçmesin istiyorum hem bir an önce doğurup kucağıma almak hem de hamileliğimin keyfini çıkarmak istiyorum 😢
Efnan3443 Bende 32+6 haftalık yarın 33 oluyorum ama bendede ağrılar başladı önceden fazla yoktu karın sertleşmesi çok oluyor bende sizin bebiş kanala inmişmi
Edus35 Efnan3443 ağrılar artıyor zaman geçmiyor bende anlamadım ya perş randevumuz bakalım ne dicek doktor
Nuraslanklc 120117 ters bebekler için inşikak suresi okumak faydalı oluyormuş Allahin izniyle doğum pozisyonu alıyormuş deneyin isterseniz 🥰
Nuraslanklc 120117 bizimkide 28 haftaya kadar tersti bir kaç defa okudum vesile oldu inanıyorum ki döndü minnoş inşallah sizinkide tez vakitte döner doğumu geçtim gerçekten zor oluyor tekmeleri aşağıya atıyor falan aşırı rahatsız edici 😶
120117 @Nuraslanklc kesinlikle çok rahatsız edici çok farklı o tekmeleri aşağda hissetmek çok baskı hissediyorum zorlanıyorum yani ☺ Rabbim sağlık versin tabi canı sağ olsun minoşun ☺