Eduahm Kutsal_koc bana da söylemedi zaten arkadasım söyledi hastanelerde böyle indirimler oluyomus bizde son zamanlarda indirimli gittik ondan önce tam ödüyorduk hep
Kutsal_koc Eduahm yaa aslında bu tarz şeylerin doktorun soylemesi lazım hatta bizi tanıyor sonuçta meslek vs ama özel hastane tabi daha çok almak isterler 😀gidince bı soracam
teachervera Kutsal_koc Canım lotus da sen demezsen demezler. Bizim mesela iki sence önce özel sağlık sigortamz yapıldı gebelik teminatı yok falan filan yapıldı halbuki vardı. Sonra bir sıkıntı yaşamadık. Sen gidince sor
Kutsal_koc teachervera aynen doğru diyorsun ama sonuçta böyle bir indirim hakkımız varsa neden şimdiye kadar kullanmadık o kadar para gitti😂soracağım çok teşekkür ederim
Eduahm Kutsal_koc sormana gerek yok ya muayene olmadan önce ödeme yapıyorsun ya o sırada memur indiriminden yararlanmak istiyorum de direkt yapıyolar zaten
Asya1212 Ankrli6 merhaba ceydaasf1234 merhaba doğum yaptınız mı Fatma hoca nasıl ilgili mi aceleci davranıyormu
Ankrli6 Asya1212 ayın 20 sine gün verdi canım bana bakalım🙈 çok korkuyorum ama heyecan , korku değişik ya
Asya1212 Ankrli6 yaa ne güzel kavuşmanıza çok az kaldı inşallah çok güzel geçer sağsalim kucağına alırsın ❤️ bende hala doktor bakınıyorum buraya yabancıyım tüm doktorlar aceleci ilgisiz davranıyor bu gidişle doktor bulamıyacam birde fatma çetini deniyim dedim
Ankrli6 Asya1212 valla başından beri Fatma hoca dayım ki korkumu biliyor hep sakinleştirmeye çalıştı çok az kaldı Allah’ın izniyle bakalım umarim çok güzel gecer
nrklc Ben Levent Şahin’e gidiyordum 3 hafta önce sezeryan doğum yaptım . Gerek muayene sırasında gerekse doğum sonrasında çok ilgiliydi. Ne zaman bir sıkıntım olsa doktoruma ulaşabiliyordum iletişim konusunda da hiç sıkıntı yaşamadım.
Ankrli6 Asya1212 canım Fatma normal doğuma da kendi giriyor eğer onu arastiriyorsan doğuma tabiki giriyor. İnşallah çok tesekkur ederim. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin 🥰🤲
nrklc Asya1212 MetroLife hastanesinde. Bu arada normal doğumu destekliyor benim acil doğuma alınmam gerektiği için sezeryan oldum 😊