umay_merve07 -Buse35 Mide yanmam başladı 19 haftadayım ölüyorum resmen size şuan çok çok erken ilçalardan olabilir şuan siz çok yeni olduğunuz için 2 lt su tüketin günde mide yanmasına iyi gelir
Evinuuu Bende de çok oluyirdur özellikle kusmadan sonra gastritim de vardı iyice tetikliyordu gastritim .bir kaşık tahin ya da yoğurt yiyin iyi geliyor yoksa alev alev 🌼
Hayat31 Gittikçe de artıyor bu yanmalar 🤦benim en çok portakal limon ve gofret yediğimde yanma oluyor 25+6 şu an
-Buse35 Hayat31 maşallah baya ilerlemişsin 😅 tatlı fazlasıyla çok yiyorum acaba dedim yada ilaçlardan mı diye düşünmüştüm
Kkurt Tahinin iyi geldiğini söylüyorlar denemedim hiç bende de reflü belası var çayır cayır hergun yanıyor midem . Gaviscon la az da olsa idare ediyorum
Hayat31 -Buse35 darısı seninde başına ))) sağlıkla gelsin inşa Allah 🥰ilaçlar da yapar evet. Zaten kabızlık herşey yapıyor o ilaçlar 🤮
-Buse35 umay_merve07 2lt ne ki 4lt içiyorum busefer su şişkinliğinden midem bulanıyor ah bu doktorlar sağlam insanı hasta ediyorlar 🤦♀️
Sehermahsum7321 umay_merve07 ben 34 haftadayım ölüyorum mide yanmasından perişan oldum hem kusuyorum artık
Hayat31 -Buse35 aynı şeyi şu an bende diyorum. Baya bı rahatligimiz bozulmuş. Ne rahat yatamiyosun ne rahat yemek yiyemiyosun ne de dışarı çıkamıyorsun gezdikçe tuvaletin geliyor 😁
-Buse35 Hayat31 bunlar iyi günlerin doğunca asıl zorluk diyenleri okadar kınıyorum ki asıl doğunca rahatlık böyle tek başımıza çekiyoruz ama doğsa eşlerde yardımcı olacak 😀
-Buse35 umay_merve07 progestan parol ve folik asit. Progestana başladığımdan beri mide yanması yaşıyorum.
Hayat31 -Buse35 o kadınlara şanslı derim ben. Benim eşim çocuktan beter. 😂Bide üstüne küçüğü geliyor.
-Buse35 Hayat31 çene yap biraz yardımcı olsun aa tek başına mı yaptın sanki sende bu bebişi 😅 ben diyorum tek başıma mı yaptım bazen de korkutuyorum ya ikiz olursa birisini sen birisini ben büyütürüz diye 🤣
Hayat31 -Buse35 😂😂😂zaten çenem düşmüş bütün gün kargoculara bakıyorum biseyler almak peşindeyim. Sonra yaparız dediği anda inadına sabah kargo kapıyı çalıyor 🤣