SedKes Kızlar önce de yazdım ama sabah doktora gideceğim ve çok korkuyorum yeşil akıntı var bende bir haftadır ve bel soğukluğundan şüpheleniyorum 😔 daha önce olan var mı bebek deniyorum çünkü ya bir problem çıkarsa
Dilarademiryurek SedKes bel soğukluğunu bildiğinize emin misiniz ? Partnerinizin ya da sizin başka kişilerle birlikteliğiniz sonucu oluşan bir hastalık bu ha düşük bir ihtimalle de olsa enfeksiyon nedeniyle olabilir
SedKes Dilarademiryurek aaay Allah korusun 😔 doktor da yoğun enfeksiyon dedi ve kültür testi aldı sonuc ne çıkacak bakacağız teşekkür ederim
Enfal_06 SedKes hm bende gebeyim benimde akıntım oluyor bugün idrar tahlili verdim henüz çıkmadı doktor ikili tek kullanımlık fitil yazdı benim önceden de çok enfeksiyon geçirmişim ama şu an herhangi bi belirti yok akıntı dışında inşallah rabbim herkese şifa versin
SedKes Enfal_06 benden direkt sürüntü testi alındı çok şükür ki iyi çıktı. Antibiyotik verdi fitil verdi bende de belirti yoktu akıntı dışında inşallah iyi gelir gebeliğe engel değilmiş aslında siz de dikkat edin bol su için 🙏🙏
Enfal_06 SedKes evet enfeksiyon gebeliğe engel değil verdikleri ilaçlardan sonra enfeksiyon temizleniyor inşallah rabbim gönlüne göre versin