Diltam Haftada teşhis edildi şimdi takip surecindeyim .Bu süreci güzel atlatıp saglıklı doğum yapanlar var mı
sehrengiz_8 Diltam bende bekleyeyim burada 20+1 haftalıkken aldım teşhisi ilk gebeliğimde böyle bir sorun yoktu bunda var kanama vesaire yaşadınız mı? Şu an 20+5 haftalığım. Doktorum rahmi kapatmıyor kontrol altında olacaksın dedi sizde durumlar ne
Mylittlemermaid Haftada teşhis kondu, totalis dendi. Takipli olduğum doktor 35. Haftada yapışıklık var dedi. O süreye kadar da beni acayip korkuttu ve gerdi. Ameliyatın çok kanamalı geçer , rahim almamaya çalışacağım , 5 ünite kan bulundururuz gibi gibi cümleler kuruyordu. O hafta doktorumla bir tartışmam oldu ve doktor değiştirdim. 36. Haftada göründüğüm başka bir doktor marjinal plasenta dedi. Rahim ağzı tam kapalı değil bekleyelim belki normal bile olabilir dedi. Bu arada hiç kanamam olmadı çok şükür. Hiç de dinlenmedim. Sadece ilişki konusunda dikkat ettim. 36. Haftada yükselmiş çok şükür
Limonis Benim de previa kısmi kapatıyor, normal doğum olmaz dedi doktorum hala yükselme ihtimali var dedi 34. Haftadayım beklemedeyim bakalım