MelodyFairy sen eğer hamile değilsen adet olursan onumuzdeki ay ne yap biliyo musun? İlk ovulosyn takıbi yap adetten bıttı ıkı saat su alımını bıtır sonra hergun aynı saatte yap ben oğlen bir de yaptm hep gorene kdr baktım göremedim test verdim meğer süt hormonu yuksekmış oda yumurtlamayı engellermiş. Bende hayıt tohumu aldm yalandan bi aksam içtim bide ıkı gun snra bı bardak içtim. O arada yenıden ovusyna başladm anaaaa hergun saat 4 de yaptm bı baktm yumurtlama oldu şaka gibi . Adetten snra ılşki ıkı gun ara bıda ilşki snra yumurtlama gördm o gun yaptım bide ertesı aksam yaptık snra esım hasta oldu ona baktm dahada yapmadık. Adete 6 gun var merakla beklıyorum. Ve ben bı kadına gıttım rahım masajı yapıyo eger agır kaldırmaktan düştüyse cocuk zor olur diyorlardı arkdşm gttı hamıle kaldı benıde göturdu gecen ay dusmuş ddı masaj yaptı sabun bağladı çıkardm yatarken. Oyle ve bana dediki kadın. Her aksam bi kutu sütü masanın ustune koy her sabah aç karnına bır bardak süte ymurtanın sarısını kır iyice karıştır iç dedi eşinde toz karanfıl var aktarda dedi oda bır bardak sute geene oda sıcaklığında olcak yarım cay kaşığı koy içsin ddi bız onuda yaptık bn süte devam edemedim karanfılı bende yapsam olurmu ddm olur tabıkı ddi kadında üremeeyi erkekte sprmi arttırıyormuş. Beklemdeym. Eltıme onerdim kadına gıtmedik ama ddıklerını yap sute yumurta kır ıc ddm sadece o ay ıkı kere ılşki yasadi o hastalık fln olmuştu şimdi adetıne 6 gun kala hamıle oldugunu test yaparsk oğrendi❤️❤️ sende yap bencee pcos da olsa ovlsynn yap hayıt tohumu ıc adet bıtınce bır ıkı bardak uc gun dene teste devam et görunce ılşki yaşa bır gun arayla yaprdm ben bı snc alamadık bzde bu ay ıkı gunde bır yaptık bakalm nolcak. Buda olmazsa ben görundum bende skntı yok esım sprm testi vericek. Nasip hersey.. Allah zmanı blır. Her adeti gorunce üzülme deki demekki zamanı var Allahım sen kolaylaştır de❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻