Edazxagaj Arkadaşlar biz 38+3 olduk hala bebisimizin gelmeye niyeti yok benimde aşırı yoğun bir belirtim yok vajina ağrısı dışında ilk doğumum olucak çok heyecanlıyim normalmi sizce
Ervan Edazxagaj 38+5 bekliyorum belirti yok 2 doğum olcak. Oğlum 40+2de doğmuştu nisanim gelmişti.bklim bu nasıl gelcek bekliyorumm sancım yok oglumdada olmadı hiç
tubamk Edazxagaj bende 38+3 üm aynı belirtiler var son gittiğimde nst de sancım çıkmıstı az da olsa yarın yine gideceğim. Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız inşallah🙏🏻
Aslii- Edazxagaj Edazxagaj ben de 38+5im korunmasız ilişki öneriyor Dr lar doğumu tetiklesin diye deneyebilirsiniz bence. Benim 2.doğumum olucak bu hafta hep yalancı sancılarım vardı inşallah doğum kolay olurrr
Mamacitaa5 Edazxagaj Sat’a göre 36+ lardayız Ama 37+larda ölçüleri hangisini baz alıcam bilmiyorum İkinci bebişim bende beklemedeyim Oğlum 40.haftada gelmişti Şu sıralar bi tuhafım ne zaman gelecek diye endişeliyim
Asyabby Edazxagaj aynıyız 38+2 benimde ilk gebeliğim ve hala tık yok onca yürüyüş spor platese rağmen ama hala gelen giden yok sabaha karşı uyuyorum adet sancısı çekiyorum bazı geceler o kadar