Ozge_acg Tostosunannesi nereye basvurucak ben kocaelinde oturuyorhm burda 7. aydan sonra ayda 20 tl sut parasi veriyorlar
ATC Ozge_acg çocuk parası baba için SGK ya anne de PTT ye süt parası için başvuruyor bildiğim kadarıyla canım
Melikebelo Ozge_acg 20 TL kere hariç canım doğumdan sonra veriliyor o paralar eşin çocuğun kimliğini çıkarmaya gitti zaman baş vuruyor belgelerle o paralarda senin adına PTT ye yatıyor bir ay içinde ve sadece sen çeke biliyorsun o parayı eşinden gitse çekemez
Haticekubra Esi sigortalı çalışan sgk ya yeşil kartlı olan kaymakamlığa başvuruyormuş benim 3 bebeğim daha önce hiç almadim
Buseamaikizlerburcu Esim sgk li bn calismiyorum sut parasi icin ve dogum parasi icin ayni yeremi basvuruyoruz ?
Asyayanc_18 Bende araştırdım şimdi canım memur eşleri alamıyor benim eşim polis sadece maaşa yansıyor her ay 300 Tl olarak
ZehraS Benim de esimin ssk si var ama ben calismiyorum nereye basvurmak gerekiyo ne kadar veriyorlardogum parasi falan ilk bebeyim benim de
Asyayanc_18 Zeynpatak bende alırız diye düşünmüştüm ama eşimin arkadaşının yeni bebeği oldu ondan duymuş maaşa ek olarak yatırıyormuş devlet her ay 🙏
meleklerim2 Merhaba hanımlar süt parası sgk li olanlar alabiliyo evet kimin sgk si varsa o başvuru yapiyo 2019 da süt parası ise 179 lira oluyo çocuk parası aynı ilk çocuk 200 2.çocuk 400 3.çocukta 600 lira
Tatlihamis ATC kızlar 3. Ye hamileyim ama önceki cocuklarimda ne süt parası nede çocuk parası aldım bunda bari alıyım nereye başvuruluyor banada bi ogretseniz lütfen
meleklerim2 Tatlihamis cnm doğum belgenle sigortaya baş vuruyorsun doğum dan 1 2 ay sonra alabiliyosun
Tatlihamis meleklerim2 ama eşim önce de başvurdum alamadık diyor biri 8 biri 6 yaşında çocuklarımın eşimde işçi memur falan değil bende çalışmıyorum neden öyle olduki