Cemre44 10 haftalık gebeyim bugün sağ göğsümde üst tarafta yumru gibi bir sertlik hissettim. Daha önce yaşayan bu durumu tecrübe eden var mı ? Genel cerrahiye göstermem lazım mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim
Xsare Cemre44 canım böyle şeyler aksatmaya gelmez genel cerraha randevu alıp göster ultrasonla bakarlar zaten hemen benim göğsüm fibrokist yapılı normal iyi huylu kistte var ve koltuk altlarımda iyi lenf bezleri de var yani kontrol oluyorum sene de bir sende bi git
Asel53 Cemre44 35 haftalık hamileyim aynı durum bende de var tam göğüs ucu altında sertlik var yarın muayeneye gidicem genel cerraha içim rahat etsin diye
Cemre44 Xsare kendi doktoruma mesaj attım şimdi genel cerrahi hemen ultrasonla batıyor mı yoksa gün mü veriyor acaba
Xsare Cemre44 canım şöyle söliyim ben ilk gittiğim de özel hastaneye gitmiştim dr acil diye yazı yazıp ultrasondakilere vermemi istedi öğün baktılar dr yazı yazarsa isterse ogün çekiyolar
Elanur24 Bencede oldu geçen gittim bisey çıkmadı elime bisey gelmiyordu zaten sadece sis ve acı vardı öncesindeki olmstu bakardım ultrsinda bisey çıkmadı muynede etti olabilir agryblor stres yapma dedi genel cerrah