Gulays Merhaba kızlar benim 15 subatta sezeryanim var Allah’ın izniyle bir kızım olcak 4. Gebeliğim yaşayan 2. Evladım olcak ins sizler de durumlar nedir
Smilehappy Gulays saglikla kucaginiza alin hepimiz alalim insalh.bnmde 19 subat sezeryan heycan ve korku icerisinde tuhaf duygulrla bekliorm 😌☺️
Gulays Annesii23 sağ salim ins bizimde aslinda 14 subatti ama eşimin babasinjn ölüm yıldönümü eşim istemedi sezeryan olacagindan bizde 15 ine karar verdik sağ salim ins isim ne koycaksin
Gulays Smilehappy hiç korkma canımız acısa bile biz anneyiz her türlü asariz 9 ay kusmus bel ağrısı cekmisiz çok güzel bir süreç gecircez ins bebeğini kucağına alınca herşey geçecek ins
Gulays Brcn34 sağ salim ins 15 Şubat’ta geliyor minnoslar bakalım saatlerimizi konuşalım doğum sonrasi 😂
Rvzaa Bende 36haftalik oldum erken risk var ama gün belli değil yalancı sancı yaşıyorum 3.hsmileligim hayırlısi bakalım ne zaman olacak 🥰
Gulays Kızlar son durum nedir ben yarın sabah yatış yaptircam Perşembe sabah doğum sizler napiyorsunjz hazırlıklar ne alemde