Turuskaa Zaman geçmek bilmiyor miğde bulantısı sigara içmemek baya bir zorluyor beni sonunda 2. Trimester olduk çok şükür 🙏 burda sevindicimi paylaşmak istedim. Hamiş olan herkese rabbim kolaylıklar versin inşallah 🙏
Zbdy_27 Turuskaa maşallah 🌸 sağlıkla da kucağımıza alalım inşallah Bizde 13+1 olduk bitmek bilmeyen göğüs agrilarim var sadece benim de
Mesen Turuskaa amin amin aynı şekilde bende öyle baş ağrısı kasik ağrısı mide bulantısı mide ekşimesi ve yanması hepsi bir artık kaldiramiyorum şu dönemler bitsede rahatlasam ya daha yeni 12 haftalık olduk🙏🙂
Zeyyno_ Turuskaa Bizde 12+2haftalik olduk zaman nasıl geçiyor anlamadım DHA dün öğrendiğimde 5haftalikti 😂😂🫶🧿🤷
Turuskaa Mesen bana da geçmiyor zaman gibi geliyor ama bir bakıyorsun geçip gitmiş ne zaman 14 haftalık oldum bilmiyorum ☺️
biranne__ Ayy amin inşallah canım bizde 12+3 olduk bugün bulantılar bitti diyebilirim çok nadir çünkü bel ağrısı başladı göğüs ağrıları, mide yanmaları oluyor arada bir ama herşeyi için heyecan yaşıyorum ya
Gzmm2302 Bizde yarın 14 haftalık oluyoruz ama mide bulantıları bende geçmedi hala.Haplar olmasa çok zor dayanırım bu duruma heralde