naneliseker_ Mervekar1 bende korkuyordum korkulacak birsey yokmuş. Sezeryan oldum tabi :) (korkmayınn)
momofmychildren Mervekar1 14+6 oldum doğum korkum yok ama bazen burdaki yazıları okudukça normal mi daha zor sezeryan mi ben naparim diye düşünmüyor değilim 🥴
Asya20203 Mervekar1 ilkinde korkuyordum ama bilmediğimden şimdi ise biliyorum ve daha çok korkuyorum 😅
An53 Ben de aynı şekilde, aşırı derece de ameliyat korkum var bir o kadar da yalancı sancım geldikçe normal doğum yapamam korkusu da var Allah yardımcımız olsun rüyalarıma giriyor uyuyamaz oldum
Meltemguvenir Asya20203 aynı şekil bende ilkinde başıma neler gelceğini bilmiyordum anlatılanları biliyordum sadece şimdi herşeyi bildiğimden nasıl olcak diye kara kara düşünmüyo değilim 😅😂
yeschef-13 Benim ilk doğumum olacak normal doğum istiyorum öylede ilerliyoruz bakalım inşallah ve hiiiç korkmuyorum çok fazla doğuma girdim hem sez hem normal fotoğraf çekmek için belki onun etkisi belkide çok fazla kitap okuyorum doğal doğumla ilgili ebeveynlikle ilgili eşimle beraber anne baba doğum kampına gidicez 3 gece 4 gün aslında bu 9 aylık süreçte kendimi besliyorum hazırlanıyorum ve sabırsızlanıyorumm belki YouTube dan doğum vlogları izleyebilirsiniz kitaplar okuyabilirsiniz her doğum farklıdır her kadının her doğumu farklıdır 💐🪬
MorKelebek54 Mervekar1 arada bi bana da bi korku saliniyo valla ne yalan soyliyim 🤦🏻♀️ zaman gecikte gerilmeye basladim gercketen nasil surec baslicak nasil ilerlicek sancim uzun saatler mi surcek ya benek de sirum cikarsa gini sorular dönüyo kafamda sonra kendimi bebegimi Allaha emanet ediyrkum bi sekilde olcak iyi ve ya kotu olcak ve bitcek biliyorum ama insanin elinde degil ilk gebeligi olanlar daha farkli bence bilinmezlik oluyo sonucta. O bilinmezlik de insani korkutuyo tabiki
Sedacaner MorKelebek54 bilmekte başka korkutuyor 😣sakaryadamı oturuyorsunuz ,bende sakaryalıyım sapancadayım
Sedacaner Mervekar1 benim 2.gebeliğim 8 sene önce doğurdum oğluşumu sezaryenle, şuan 34 haftalık hamileyim kızıma ,ben bile korkuyorum herşeyi bildiğim halde , ama ona kavuşacağımı düşündükçe sakinleştiriyorum kendimi 🥹
MorKelebek54 Sedacaner ama yine en azindan yasicak olduğun sanciyi biliyosun tecrubelisin ne yapman gerektigini az cok biliyosun cunku o yoldan bi kere gecmissin ama hic dogum yapmayan biri daha acemi. Usta şoför acemi şoför gibi düşün yani. Evet kuzum sakaryada yaşıyorum serdivanda☺️
Asya20203 nazlibuse92 herkesin en kolayı en güzeli olsun ilki zordu ama bu herkes için kesinlikle geçerli değil sağlıkla olsun🌸
Ervan Mervekar1 Allahi zikir etcez cnm ondan başka kimseden fayda yok ona guvenelim bize yardim edecek zikir çek bol bol