Meyvelipasta999 Kizlar merhaba hepinizin fikrini merak ediyorum 34+3 um her seyi aldik nerdeyse ama henuz odayi kurmadik erken diye veya cevremde herkes hastane cantani hazirla falan diyor henuz hazirlamadim Yikayip ütüleyip koymak gerekiyor ne zaman baslayayim? Evi temizlettirmek istiyorum Allah nasip ederse sizce ne zaman yapayim bunlari
Medineuyanik Meyvelipasta999 ben 34.haftamda evimi temizlettim canım yavaştan kıyafetlerini yıkayıp utulemeye başlamıştım ki 35. Haftada nst de sancı çıktı doktorum her an gelebilir hazır ol dedi ve apar topar kıyafetlerini halledip cantamizi hazırladık . Çok şükür erken doğum olmadı ama 34/35 haftalarda hepsi bitmiş olsa daha iyi olur bence . Bu arada 39+6 oldum hala gelmedi miniğim orası ayrı tabi 😂
Merve1414 Meyvelipasta999 bence artık yap ben 23 haftaligim Haziran başı doğum Mart sonu temizlik yapicam hem bayram temizliği hemde doğum öncesi temizlik bir aradan çıkmış olur diye düşünüyorum 36 haftalık falanken tekrar bı detaylı gibi yaparım isim biter ama çanta konusuna gelincede 31 . Haftada herşeyi yıkayıp utuleyin koymak niyetim 3. Gebeliğim bu sadece kıyafet almam gerekiyor kıyafet siianda herşey var
Buseirgit Meyvelipasta999 bence bir an önce başla önce kıyafetleri ayarla yıka ütüle çantanı hazırla en son evini temizlet mis gibi git doğuma ben iki gebeliğimde de öyle yaptım 3. Bebeğime hamileyim 33 gibi alışverişi yapıp tüm işlerimi halletmek istiyorum 36 ya kadar
esracimm Odayi kur, cantani hazirla bunkar bekler. Ama temizligi son zamana birakmani tavsiye ederimm. Tekrar kirlenmesin diye. Ben 38+6 dayim, daha gecen hafta hazirladim cantami