Gulcangzl16 Canım son bir aydır toprak istiyor sert toprak oluyor ya Allahım delircem yazarken bile içim gidiyor.. bulunduğum yerde olsa vallahi yicem
myangelson Gulcangzl16 tövbe estağfurullah 😅😅 demir eksikliği falan var mı öyle olanlarda bu tarz istekler duymuştum toprak, kahve telvesi falan 😂😂
Serifeeenida Gulcangzl16 evet bende de oluyor ilk hamileliğimde çok yemiştim kil bundada kan takviyesi alsıpım için galiba pek aklıma velmiyo ama sanki bal baklava gibi geliyor insana o an da
Angel161023 myangelson of sus kız yamyam gibi insan gerçekten cins cins şeyler istiyor dişlerim kamaşıyor 🤣
myangelson Angel161023 hamileyken hiç böyle şeyler asermedim 😂 sanırım demirim iyi olduğundan kaynaklı 😂
Cceylann01 Gulcangzl16 vallah bak.banyoya ya girdimmi hele kokusu geldimi kendimi zor tutuyorum sadece kokluyorum bırakıyorum 😂
Gulcangzl16 Bu arada demirim aşırı kötü 7 ydi bir hafta öncesine kadar ama hala istiyorum toprağı yemeği . Doktor korkuttu sakın yeme mikrop kapar bebek diye yoksa yicektşm bir avuç sjhshsh