Angel161023 NimetD haline şükret bacım ben neredeyse lavaboda yaşadım 15. Haftaya kadar (şimdiye kadar) normal olabildiğince az az sık sık yemeye çalış
Mrvsmt2502 NimetD 53 kg ile gebe kalıp kustuğım için 50 kiloya düşmüştüm. Mide bulantınıza iyi gelen şeyi bulun bana Churchill içeceği çok iyi geliyordu ya da tuzlu salatalık, turşu slatalık yiyordum hep
Naaagihannnn NimetD 15 nci haftadaym hala kusmalar devam edio insana kocasi yada diger evladi kokar mi birak yemegi icmeyi onlar bile yaklassin istemiorm o derece kotu bulantim yani. Butun gun bole ama aksam olunca bi rahatlama gelio aksam karnim doyuo butun gun acım yani su bile kokuo su bildigimiz saf su kusturur mu kusturuo 🙈
Angel161023 NimetD bak alta bi arkadaş salatalık önermiş sabahları kahvaltıdan sonra bende salatalık yerdim tuzlaya tuzlaya iyi gelirdi ama tabi sonuç kaçınılmaz 😂 bende 56 ile hamile kalıp 52 kiloya düşmüştüm serumla beslenmek için doktorum serumlar yazmıştı bana da…
Arzuanne Ben de 3 4 ay hep kustum bir gün suyu bile kusuyordum 6 7 kez kustum hastaneye gittik normalde de bulantı vardı ama o kadar kusma yoktu enfeksiyon varmış sonra munuroul verdi iyi geldi
esracimm Normal, dayanamiyorsaniz bulantı icin ilaclar var onlardan kullanin. Ben de cok cektim, sonunda pes ettim hem kendime eziyet hem bebege eziyet diye.. (ilacin ismi prilam dr, yine de doktorunuza danisin tabi )