Kuboss-98 RedFlower ben de Divriği de kalıyorum. Burada ki doktor da numune de yapılmadığını söyledi. Üniversite ya da özel dedi ama nasıl olcak bilmiyorum
Gulkar RedFlower doktorların odaları değişiyor siz gittiğinizde cihaz olmayan oda olursa yapmaz normal muayene giderseniz kendileri soyleyecektir
Gulkar RedFlower benim doktorum Ayhan delikaya sürekli ona gittim kendisi bana gün verdi sadece bir muayene odasında cihaz var galiba özellikle oraya o güne kayıt aldım kendisi yaptı direkt yapamaz diye düşünüyorum
RedFlower Gulkar çok sağol ya önceden olmuyodu numunede 17 haftayı geçiyo şimdi ben muayene için gidiyim onlar söylerler o zamn
Gulkar RedFlower evet takvimine bakıyor söylüyorlar çok da güzel.bir cihaz bebeğimin sırt kemiklerine kadar gorebilmistim
BuseBora Gulkar merhaba acaba bir sey sorabilir miyim Ayhan bey kaç dk ayrıntılı ultrason ile baktı yani muayeneleri genel de cok kısa sürüyor da acaba bu damı cok kısa sürdü
RedFlower Kuboss-98 evet bende kangalda gidiyorum doktora oda nmunede yok galiba dedi bende bilmiyordum yapılıyomuş demekki artık
RedFlower Kuboss-98 evet bende kangalda gidiyorum doktora oda nmunede yok galiba dedi bende bilmiyordum yapılıyomuş demekki artık
Burcu58 RedFlower aynen önceden üniversiteye gönderiyorlardı şimdi Numune de yapıyorlar. Bende Ayhan beye gidiyordum o yaptı şansıma da o cihazın olduğu oda denk gelmişti git gel yapmadım ☺️
RedFlower Burcu58 sadece ayhan bey mi yapıyo acaba. Üniversite de çok sıra bekliyosun ultrason a girmek için numunede olsun istiyorum bu sefer inşallah banada hemen öyle denk gelir
Burcu58 RedFlower sanmıyorum sadece Ayhan beyin yaptığını o yapıyorsa bütün doktorlar da yapıyordur siz gününüz geldiğinde gidin ☺️
Gulkar RedFlower 3 numaralı odada ayrıntılı ultrason cihazı var sabah erkenden gidip 3numaraya bakıp hangi doktor varsa ona randevu alırsanız aynı gün bir ihtimal halledebilirsiniz yoksa ileri tarihe verilir