Aycan543 36+2 gebeyim 1 haftadır kahverengi silincede pembe leke geliyor acile de gittim sonra kendi doktorumada nst de muayenede herhangi bir sorun çıkmadı ama halen devam ediyor başına böyle bir şey gelen var mı?
Narin9 Aycan543 bazı gebelerde kanama oluyor doktorunda sorun yok demiş benim erken haftalarda olmuştu
Ozgeee22 Aycan543 11.haftama kadar sürekli kanamam vardı sonra durdu, 32 ve 37.haftalarda yine kanama yaşadım doktor bir sebepte söyleyemedi çok korkmuştum ama çok şükür bebeğimi kucağıma aldım🙏🏻 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️
karaguzelirem_ Aycan543 çok geçmiş olsun sezaryen günü aldınız mı ? 2 haftam kaldı demişsiniz merak ettim acaba aldınız mı diye bende 36+3 haftalık hamileyim yarın doktor randevum var gün verecek doktorum
karaguzelirem_ Aycan543 evet bende kendi isteğimle sezaryen düşünüyorum doktorumla konuştum kabul etti ve yarın 36+3 de gün vericek merakla bekliyorum bende sonucu
Ervan Aycan543 bnim bir gün geldi doğum oldu Doktor altdan muayene etmedimi seni leke kan geldiğini soyleyince,?
Aycan543 Ervan altdan muayene etti açılma ya da başka bir problem olmadığını söyledi sebebsiz ben de anlamadım