Busraoz Buseirgit Ben de kız hissettiğim için ilk Aybüke ismini düşünmüştüm ama her seslenişimde ağlarım diye vazgeçmiştim. Çok sevdiğim aynı zamanda beni çok etkileyen Aybüke hocamızım adı. Kaderi benzemesin ama yaşama sevinci, azmi benzesin 🤍
aysah1525 Busraoz Biz de Aybüke koyacağız nasip olursa 🫠 Bir de Fatih Kısaparmakın bir şarkısı var Aybüke diye milliyetçi duygularımızı kabartan 😂 Onu duyunca evet ismi bu olmalı demiştik
Buseirgit Busraoz bizde Aybüke ismini çok severek koyduk umarım adının anlamı gibi Zeki güçlü bir kız olur. nasip olursa oğlum olacak ona da Aybars ismini koymak istiyoruz
Alpsmommm Busraoz oğlum Alparslan daha cinsiyet belli değil bu erkek olursa Göktürk olacak kız olursa Ecrin 💖
celileturk myavocado berre sağ temizlik demek. Berre nerede burda yok dendiği zaman uygun olmadığı için
aysah1525 Buseirgit O kadar içimize sindi ki isim sürekli ismiyle seslenmeye çalışıyoruz şimdiden 🥰 Adıyla sağlıkla büyüsün inşallah evlatlarımız 🫠
Buseirgit aysah1525 Amin inşallah 🙏 ben 23 haftalıkken eşim isimli kolyeme kızımın isminide eklettirmişti. Bizde hemen alışmıştık Aybüke ismine 😊
Meltemguvenir Kadergenc kızımın adı Ülkü, oğlumda yolda onunda adı Göktürk olucak Rabbim izin verirse inşallah 🌺
Simge16 Oğlumun ismi alp Ertuğrul Kızımada inci düşündüm ama almila isminde çok sevdim almila inci mi koysam. 2 isimli mi olsa bilemedim
Damla92 Bizde 15 inde kontrolde cinsiyeti öğreneceğiz ailecek kız hissediyoruz ama nasip tabiki 😍 kızımız olursa ismini kesinlikle ortak karar ile Aybala düşünüyoruz 🥰 ben Aybala ve Bala arasında gidip geliyorum Bala daha hoşuma gitmeye başladı 😅
Hayalgokce aysah1525 ahha ilk kizima doktor erkek diyordu Kürşad diye sesleniyorduk bizde 😆😆sonra kiza döndü Gökçe koyduk