Serapjjj Poncik77 valla doktordan doktora değişiyor diyorlar benim denk geldiğim hep benzyor göstermyor diyorlar bi süre sonra zaten detaylı ultrason vakti geliyor bana böyle oldu yani😀
Serapjjj Poncik77 kiz dediler bana 18 haftada, 19 hafta olduk şimdi iyice net olması için ayrıntılı ultrason bekliyorm
Asel53 Poncik77 doktordan doktora değişiyor benim doktorum tam 16 haftalıkken kesin söyledi öncesinde tahmin dahi yapmadı , arkadaşımın ki 13.cü haftada tahminde bulundu
Poncik77 Serapjjj ya tahmini de olsa insan duymak istiyor aydan aya kontrole gidiyorum zaten çok merak ediyorum
Serapjjj Poncik77 net göredebilir tahminde yapabilir tamamen ultrason kalitiesi doktorun kalitesine bağlı
Serapjjj Poncik77 bazisinda olduğunu duydum ama burda yok canım heryerde olmuyabiliyor özelden randovu aldım ben cuma günü gircem
Poncik77 Asel53 genelde 16 yı bekliyorlar diyorlarda bi hafta sonrasına randevu almam devlette mümkün değil sanırım 20 haftakıkken falan söyler şimdi söylemez se
1palyaco Poncik77 14+4 de söyledi doktorum ama görmek için baya uğraştı sağolsun . 18.haftada yine gittim değişme olmadı .
Poncik77 Poncik77 kız dedi ama bu haftalarda yanılma payı oluyor bi daha ki kontrole emin oluruz dedi 😊
Asyaeylul2816 Poncik77 14.haftamda gittiğimde erkek gibi 17.haftamda ilk göstermiyor dedi bende erkeğe benzettiler dedim sonra kız gibi dediler net söylenmiyor birazda doktoruna denk gelmek lazım heralde
yenidenanne34 Poncik77 bana 11+3te soyledi devlet 😄 13te gittim yine soyledi en son 15+4te gittim kesinleşti. Hepsi devlet hastanesi