Flanoz 11 haftalık hamileyim. 5. Haftadan beri mide ağrısı ve bulantılardan evden çıkamaz iş yapamaz oldum. Hiçbir ilerleme yok. Ne zaman geçiyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Durugibi Flanoz benim 20 de kesilmişti serumla atlattım hep annem bebek hareketlenşnce bulantın geçer derdi inanmazdım gerçekten öyle oldu
nurcan05 Flanoz 31+3 hala devam en başından beri prilam kullanıyorum yinede arada kustugum oluyor ama ilaç olmasa mahvolmuştum
Shrkzl_ Flanoz Ben şuan 14+2yim ama azda olsa mide bulantılarım gitmeye başladı ben de mide bulantisindan hiçbir iş yapamiyordum çokta kilo kaybim oldu
Flanoz Dikkat-BebekVar 16’ya kadar devam ediyor mu? Sürekli bulantı şeklinde mi yemek yedikten sonra mı rahatsız oluyorsunuz?
Kubraygt Dikkat-BebekVar aynı böyleyim bende cinsiyet farklı da değil ama ikisinde de farklı oldu bulantı olayı
Tue16- 7.haftamda başladı, 10.haftadayım devam ediyor 🤮çok kötü bişimiş bulantı, inşallah en kısa sürede biter,sabahları korkunç oluyo
Dikkat-BebekVar Kubraygt Aynen benim de cinsiyet aynı anlamadım hiç ya akşamları çok fena oluyorum inşallah tez zamanda geçer hepimizin sıkıntısı 🙏
Iremparlkc2 Flanoz benimde 5. Haftada başladı 12. haftada bir anda kesildi kesilmeseydi herhalde zayıflayarak yok olacaktım
User987 İlk gebeliğimde doğum yaptığım güne kadar kustum ilk aylar özelikle kabus gibiydi + düşük riskim çok yüksekti kanamam vardı 4.ay dan sonra sadece sabahları oluyordu hiç bir ilaç fayda etmedi ne yazık ki ve hep hamilelik süreci korkuttu beni 2.çocuk için 😔 şimdi 2.çocuğuma hamileyim ve yine inanılmaz şekilde miğde bulantısı kusma yaşadım çoğu kez hastanelik oldum hatta bi ara yatışa aldılar kilo kaybım oldu aşırı kusmaktan sol kaburgamın orada yırtılma oldu ve hamilelik den dolayı tam olarak bi ilaç tedavisi yapamadılar şimdi hala ufak bi ağrım var ama bulantılarım çok çok azaldı çok şükür ki sadece sabahları kusuyorum 😊 çok kötü gerçekten düşmanım da yok ama Allah düşmanımın başına vermesin bu miğde bulantısı ve kusmayı inşallah sizin bulantılarınız da biter tez zamanda ama hepimiz biliyoruz ki evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip ettiğinde Rabbim bu günleri unutacağız az daha sabır kızlar anne olmak kolay değilmiş gerçekten de 😇
Ace01 Flanoz 13 te azalacak . Bende bitmez sanıyordum . Suan 20 haftalığım hala korkudan geceleri prilam içiyorum