Cagla2323 Bugün çok büyük stres yaşadım eşimle bayağı bağıra bağıra tartıştık şu an iyiyiz fakat bebeğime inşallah bişey olmaz ilk defa yaşadım böyle bişey hamilelikte 🥺
Serapjjj Cagla2323 yinede dikkat edin tartışmayin anne karnında herseyi hissediyolar bence bebislerimz🥰
Buketmurooo Cagla2323 bebiş biraz üzülebilir bu durumda stres sevmiyorlar ama korkma bişey olmamamıştır her evde oluyor tartışma hele bizim hormonlarımız duygu iniş çıkışlarımız çok zorlu süreçten geçiyoruz ama geçecek merak etme
Serapjjj Cagla2323 merak etme bisi olmaz moralini yüksek tut ev içinde hep oluyo mutlaka tartışma önemli olan dikkat edip dozunu artırmamak
Cagla2323 Buketmurooo çok teşekkür ederim canım benim su serpildi biraz içime iyidir inşallah bebeişim 🥹
C9-3_g Geçen hafta dan beri o kadar zor süreçte yım anlatamam 35 haftalık oluyorum neredeyse boşanma aşamasında yım deyim ben evde uyuyorken hırsız girdi eve eşim ve ailesi benim girdirdigimi düşünüyor ne yapabilirim bilmiyorum
Cagla2323 C9-3_g çok zor be kötü bir durum ne yapılır bu durumda hiç bilmiyorum Allah yardımcın olsun canım seninde bebeğinde