Lykiav Kizlaaaaar help 🤣 adet bitiminden 3 gün sonra korunmasız ilişkide hemen hamile kalınır mı. Eğer kalınırsa bunun belirtiler ne zaman sonra başlar.
Whit3 3 gün sonrası için zor bi ihtimal ama imkansız değil 😂 ilişkiden 10-15 gün sonra belirtiler başlayabilir
likapaa53 Lykiav bebde adetim bitiminden sonra hemen başlamıştık eşimle korunmasız ilişkilere ve ilk ilişkide tutunmuş kızım adetim bitiminin 3. Günüydü her kadının yumurta dönemi farklı oluyo ben hemen adet bitimi yumurtam oluşmuş 🙈
Lykiav likapaa53 adet bitti yikandim 3. Günü yani korunmadık ama hemen lavaboya gittim. Yine tutar mı acaba. İçim kıpır kıpır
Lykiav likapaa53 adet bitti yikandim 3. Günü yani korunmadık ama hemen lavaboya gittim. Yine tutar mı acaba. İçim kıpır kıpır
likapaa53 Lykiav reglime 10 gün kala şiddetli bel ağrım oldu kasıklarımda sancı reglime 3 gün kala yapmıştım ve yaptığım gibide belirgin çift çizgi görmüştüm ertesi gün kan tahlili yaptığımda 190 lardaydk değerim 🥰
Lykiav likapaa53 offf zaman nasıl geçecek. Sanki ilk çocuğum gibi heyecanlıyım. Sanırım yeniden anne olmaya hazırım 🤣
Sab16 Bende bu ay ovulasyon yaptım dün eşimle birlikte olduk korunmasız ve şehir dışına çıktı 3 gün yok bugün de yumurtlama gördüm tutma ihtimali nedir acaba bilgisi olan var mı 😔
Lykiav Sab16 bizde o sıra bir kere yaptık. İşte tek ilişkide tutma ihtimali var mı bende merak ediyorum
Sab16 Lykiav olursa benim ilk olacak ilki dış gebelik oldu onun stresi var bende de biri bizi aydınlatsın inşallah olur 🤗🌸
likapaa53 Lykiav ilki kaç yaşında canım benimde kızım 3 yaşında 2. Ye hevesim var ama cesaretim yok geziyorum buralarda belki bi cesaret gelir diye 😄
Lykiav Sab16 ay evet ya. Benim ilk hamileliğim çok tuhaf geçti. Bu kadar kıpır kıpır değildim. Şimdi herkes diyor yaniki çocuk zor diye. Anladım ki çabuk büyüyorlar o yüzden dedim neden olmasın