Kafi Ftsky lütfen beni yanlış anlamayın kimsede tepki versin istemiyorum tabi ki bi doktordan daha iyi bilemem ama kan sulandirici iğneler hep kanama yapıyor ben 3 kere hamile kaldım 3 de kalbi durduğu için kürtaj oldum 3.hamileligimde kan sulandırıci kullanmam gerektiği söylendi kullandım hamileligim 9 hafta sürdü ama hep kanamalarla sonra öğrendim ki pıhtılaşmayla alakası yokmuş rahimjmde problem varmış 3. Bebeğimi bu iğneler yüzünden kaybettim şimdi 4. Hamileyim ve doktorum kan sulandırıci iğneleri asla önermiyor
Musemma06 Ftsky iyi Bi doktora gitmeniz gerekiyor bende iki kez bebeğimi kaybettim ve pıhtılaşma testi yaptırdım pıhtılaşmam varmış şimdi 40 haftalık hamileyim eğer iğne kullanmazsam tekrardan kaybederdim bende kanama hiç olmadı bu zamana kadar ekstra sulandırıcı hap da kullandım kanamam hiç olmadı
Smy38 Ftsky cnaim ben düşükten sonra hamile kaldım ve kanama ile acile gittim doktor pıhtı dedi eski kan bu kanama değil dedi ve doğru benim adetim hep pihtili oluyordu.bana oksapar başladı gebelik bitene kadar kullandım şimdi doğumdan çıktım hala kullanmam gerektiğini söyledi başka doktorum en az iki ay daha doğumdan sonra kullanacağım kola gecmemi istedi göbek sezeryan dikişi olduğu için..
Ece5454 Ftsky merhabalar bende 8. Haftamdayım Oksapar ve coraspirin kullanıyordum lekelenmem oldu aspirine ara verdik. Eğer sizde ikisini kullanıyorsanız kanama alanı vs dolayı olabilir yada eski kan da olabilir
Busbus21 Kafi neden önermiyor acaba bende suan kullanmaya başladım 2 gündür ama hep kapsül kullanıyorum hemde iğne ne gibi sorunu oluyor ki
Ftsky Kafi bende 2016 da 3 düşük yaptım sonradan test yaptık kan pıhtılaşma varmış ve sonra tekrar hamile kaldım ve hemen oksapar verdi doktor sağ salim doğurdum şimdi ise 7 haftalık hamileyim çok çok az bi leke geldi kontrol ediyorum var mı halen sma şükür ki bişi yok lütfen dua edin bişi olmasın
Musemma06 Kafi işini bilmeyen Bi doktora denk gelmişsiniz bu süreci yaşayan insanları bu şekilde korkutmaya hakkınız yok teşhisiniz yanlış konulmuş
Emel5805 Kafi rahminizde ne problem varmış acaba öncesinde kan testi yaptırip kan pıhtılaşması çıkınca kannsulandiricu veriyorlar
Emel5805 Musemma06 kan sulandırıcı genelde tüp bebekte veriliyor leke dahi olsa hemen kesiyor doktor herkes bişey söylüyor ben doktorum dan başkasını şahsen dinlememm
Kafi Musemma06 amacım korkutmak değil fakat buradaki bu tür postlari okuyorum ve bu tarz iğne kullananların hep kanaması oluyor bende yaşadığım olayi söylemek istedim en bastada belirttim zaten doktorlardan daha iyi bilemeyecegimi
Kafi Emel5805 rahimimde perde varmış ameliyat oldum alındı. Evet benim iki tane kaybım olunca doktorum bana kan pıhtılaşma testi yaptirdi bu testte 6 tane değer oluyor bende 3 tanesi sorunlu çıktı fakat oradaki 3 tane değerin çok önemli olduğunu diğer üçünün önemsiz olduğunu söyledi doktorum sadece kendi doktorum değil bu konuyu çok fazla araştırdım bende çıkanlar o önemli olanlar değildi fakat ben öncesinde isini bilmeyen bir doktora denk geldiğim için hem iğne hem hap kullandım kan sulandirici ve hep kanamam oldu ben burada postlar okuyorum hep bu iğneleri kullananlar kanamaları oluyor sadece fikrimi söylemek istedim
Naciyeaydin İkinci hamileliğim 10 haftalık.3.5 yaşında bir oğlum var. Oğlumdan önce de bir düşüğüm var 5 haftalıkti düştüğünde. Genetik testi yaptırmıştık heterozigot kan pıhtılaşması çıktı oğlum da kullandım bu gebeliğimde de kullandım hiç kanamam ve lekelenmem olmadı bence insanları kullanın ya da kullanmayın diye yanlış yönlendirmeyin. Belki kullanmasa bebeğine kan gitmeyeceği için Düşük yapacak. Her hamilelik her anne her bebek farklıdır. Bence kalbinizi ferah tutun😇🙏🏻
Peyda Üniversite hastanesinde kan pıhtılaşması ile ilgili test yapıldı bana. Bende çıktı pıhtılaşma. Bu yüzden ben mecburen kullanıyorum. İlk gebeliğimde kullanmıştım, ikincide de kullanıyorum. Doktorların bazıları gebeler düşük yapınca hemen iğne veriyor sebebini araştırmadan.
Tue16- Bende de kanda pıhtılaşma sorunu var,7+3ken başladım oksapara ,bugün 10+4 hergün vurunuyorum,ecoprinde içiyorum brde
Ecem95 Ftsky 30. Haftamda basladım eşinde kireçlenme olduğu için hiç öyle bi durumla karşılaşmadım ayrıca ben birde corasprin kullanıyordum 7 haftalıkken covid geçirdiğim için🫠 Doktorunuzla görüşün o en doğru kararı verir herkesin bünyesi bir değil.