Kbrcfrzynperdgn-6106 İyi akşamlar kızlar bundan 1 yıl önce belki daha erken meme kanseri testi yaptırmıştım bur şey çıkmadı çok şükür şimdi sağ kol altımda elime gelen beze gibi birsey var sizce ne olabilir daha yeni oldu…
teacher-mom21 Kbrcfrzynperdgn-6106 onlar lenf bezi büyüyüp çoğalması tehlikeli enfeksiyon kaynaklı büyüyebilirler
Beeyzanurr Kbrcfrzynperdgn-6106 bazen kullandığımız deodorantlarin icimdeki aliminyumdan, bazende jiletle alınca içeride dönen kıldan kaynaklı olabiliyor. Ama nu ihtimalleri bosverin ve bence doktora gidin ne olur ne olmaz
Kbrcfrzynperdgn-6106 Beeyzanurr bir çok neden olabilir yani en iyi doktor anlar dediğiniz gibi doktora gidilmeli teşekkür ederim 🤗
Kbrcfrzynperdgn-6106 teacher-mom21 anladım ağda yapmadim neredeyse hiç yapmadım ama doktor a sorayım yinede teşekkür ederim yazdığınız için 🤗
Kbrcfrzynperdgn-6106 Mugemurside1 sağlık ocağındaki doktor çok sıkıntılı durmuyor dedi enfeksiyona bağlı olabilir dedi
semra2598 Kbrcfrzynperdgn-6106 kesinlikle doktora gidin genel cerrahi ye gösterin. Benim mememde şişlik vardı gittim genel cerrahiye doktor ultrason yaparken kıl çıkan bölgeden meme ucuna kadar baktı iki göğsumde de iyi huylu kist çıktı büyüme olursa almak gerekiyor sizi korkutmak istemem ama çok önemli kadın için meme bölgesi ve koltuk altındaki her hangi siste ona bağlı olabilir doktora görünün lütfen ♥️
Mugemurside1 Kbrcfrzynperdgn-6106 anladım. Benim kanda enfeksiyon çıktı zaten boğazımda ağrıyordu. Koltuk altımda ağrılı şişlik oldu.
Bahriye5 @Kbrcfrzynperdgn-6106 iyi akşamlar. Bende de ocaktan beri ara ara çıkıyor. Doktor lenf bezi şişmiş dedi. Hap verdi ve gözlemle dedi. Hapı kullanınca geçti ama çıkmaya devam ediyor. Kendi kendine geçiyor
semra2598 Kbrcfrzynperdgn-6106 teşekkür ederim ben hamilelikten önce göstermiştim bir tane ilaç kullandım gene kalırsanız bırakın demişti büyük ihtimalle yapacak bir şey olmaz hamile olduğunuz için ama en azından içiniz rahat eder.