TurgutElif 25 haftalik hamileyim yatarken dönmem bile zor çok canım yanıyor kazıklarima bıçak saplanıyor gibi bir ağrı var ilk halilwligim De çalıştığım için diye düşündün bunda gene var ve bu sefer erken başladı agrisi doğuma yakındı ilk ağrılarım
Mervikk TurgutElif normal canım bebek baskı yapıyor bende senin gibi erken yaşadım bu baskı ve ağrıyı kontrolde öğrendim meğer bizimki baş aşağı doğum pozisyonuna dönmüş o yüzden fazla baskı hissediyormuşum ☺️ Şu an 37 haftalığım hala doğum pozisyonunda maşallah. Belki seninki de erken dönmüştür ama korkma dönmemiş olsa bile bu ağrılar normal tam gelişme çağı bebişlerin ağırlık yapıyorlar rahme
teacher-mom21 TurgutElif hiç sormayın benim de öyle sabah yataktan çıkarken o ilk yere basma anında dahi ağrıyor
Gyulche TurgutElif kasik ve vajina agrisi bende yasiyorum ama.daha vok.vajina agrisi ara ara geliyor gidiyor kas kismi ve ic kismi zanki zonkluyor o geciyor sonra kasiklarim.basliyor
nursumdem İdrar yolu enfeksiyonu da vajina ve kasık ağrısı yapıyor bilmeden enfeksiyon kapmış olabilirsiniz hiç kontrol ettirdiniz mi ?
nursumdem TurgutElif e nabızda normal dışı değerler kırmızı görünüyor aslında birazda olsa oradan anlayabilirsiniz