hunilimom Hayriye32 ilki daha kolay gibi geldi bana 😂 yada cahildim hiç bişe bilmiyordum o yüzden kolay geldi 2. De ne olucagini bildiğim için ben ekstra bı korkup odaklanamadim ikinamadim
ecrnramo Sezeryanı soruyorsanız benim iyileşme sürecim ikinci daha kolaydı şimdi üçüncüye hazırlanıyorum 😂 17 ay vardı arada ilkle ikincinin
Hayriye32 ecrnramo normal doğum benim 2. Gebeliğim ilki normaldi hangisi daha kolay yada zor merak ettim herkes 2.daha kolay olduğunu söylüyor
Hazalaskin hunilimom ben nefes almayı unuttum 🤣 hehdhdhd oksijen verdiler doktor nefes al diyor lan nasıl alcam nefes unuttum valla
hunilimom Hazalaskin kız Allah seni valla bende ilk doğumda cahildim ya hiç bişe hatırlamıyorum 😂 sadece bacaklarım çok ağrıdı titriyordu deli gibi
ktnzehra49 Hayriye32 kimseyi korkutmak istemem iki sezeryan doğum yaptım ilkinde çok çabuk toparlandım ikincide daha geç toparlanıp ayaklandım 🙁
Bestelim Herkes aynı şeyi söylüyor doktorum da hep diyor ikinci daha kolay olur diye benim de şuan ikinci olacak birinci normal doğumdu şuan da 38.haftadayım ama başıma neler geleceğini bildiğim için çok korkuyorum
hunilimom Hayriye32 benim aklım evdekindeydi napti ne etti ilk defa ayrı kalmıştık doktorum bu gece doğum olmaz demişti moralim bozulmuştu ama dedikten 1 saat sonra doğurdum 😂